Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Pozostałym wetka kazała podawać immunostymulatory, powiedziała że jak daję Immunodol to bardzo dobrze. Surowicę powinni dostać tylko jeśli pojawią się objawy.
Jana pisze:
Każdemu kotu, który nie był ani razu szczepiony, trzeba podać przeciwciała. Nawet jeżeli jeszcze nie ma objawów.
kinga w. pisze:Cholera... To mam problem. Dostały maluchy i Futro bo u niej pojawiło się łzawienie. Aha. Futro ma zapalenie dziąseł. To żeby mi się nie nudziło. Tak przy okazji wetka wykukała.
alus1 pisze:kinga w. pisze:Cholera... To mam problem. Dostały maluchy i Futro bo u niej pojawiło się łzawienie. Aha. Futro ma zapalenie dziąseł. To żeby mi się nie nudziło. Tak przy okazji wetka wykukała.
a tej surowicy coś zostało bo wychodzi że jeszcze 4 dawki potrzebne i dwa kursy do Krk
kinga w. pisze:alus1 pisze:kinga w. pisze:Cholera... To mam problem. Dostały maluchy i Futro bo u niej pojawiło się łzawienie. Aha. Futro ma zapalenie dziąseł. To żeby mi się nie nudziło. Tak przy okazji wetka wykukała.
a tej surowicy coś zostało bo wychodzi że jeszcze 4 dawki potrzebne i dwa kursy do Krk
NIe. Z jednego kota to i tak dużo wydoili.
shira3 pisze:To codziennie się podaje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości