Gratulacje z powodu Gapcia!!!! i kto jeszcze ma dom? A Rudego wszyscy nam zazdroszczą Tylko zła ciotka dziś w żartach mówi: Ewa oddaj kota! Ze niby taki z niego łotr i rozrabiaka! Bo psotny to jest, znaczy, że zdrowy Dziśjutro jedziemy na kontrolę i pytanie czy można już zaszczepić czy dalej jakieś leki ma brać
Rudy miziak był od samego początku superowy ,nikt nigdy o niego nie pytał ,nie było ogłoszeń..nic ,cisza a przeciez to w 100% domowy kot wychodzący.
Oliwa dziś marudziła ,widać też nie lubi czwartków śpiąca królewna usnęła ,mogę się wziąść za palenie w piecu. Chyba będę musiała z Tytkiem do wetki iść ,coś oczka się faflunią gorzej niż zwykle i Dymek jeszcze na zastrzyki.
a ja chyba kopytka sobie odsmażę ,tylko czy sherina zapłaci mi za zjedzone
A ja dziś niczego i nikogo nie lubię Chciałabym już ustalić coś a propos soboty . Że Sherina i Zuzanna oraz Chandra z Przemkiem i Marcelibu już wiem. Chciałabym też napisać, że dorcia44 również! Powinna być jeszcze Aga z Ewą z wątku Boguszyckiego oraz Afatima (chciałabym). Imprezka zrzutkowa jak zawsze, ofkors robię sałatkę tuńczykową. Chętni proszeni o zgłaszanie się. Dorcia jeśli i tym razem nas olejesz to ... się sama domyśl
ha! Nie ma sałatki na wynos! Za to na miejscu ile wlezie! Zrobię nawet dwa pojemniki jeśli obiecasz, że będziesz Dooorcia skuś się, miło będzie, smutno nam, że nie chcesz być z nami Ktoś jeszcze reflektuje na sobotnie szaleństwo?