Czarne Diabły Tasmańskie, Fabrycy ma DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 03, 2009 9:42 Re: Czarne Diabły Tasmańskie i czarna dama

u mnie na początku też nie było kota, głaskac się też nie pozwalała, no ale to po wypadku było, więc obolała była bieda
OK, to szukamy cierpliwego domku bez kotów, z ładnymi fotkami Malinki bo śliczna jest dziewczyna :ok:

masz telefon stacjonarny?
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Wto lis 03, 2009 9:58 Re: Czarne Diabły Tasmańskie i czarna dama

A propos ogłoszeń. Poprzednie są na xandrę, teraz poodświeżam je, ale nie ukrywam, że gdyby Daga zgodziła się dalej podawać w nich swoje dane kontaktowe, to bardzo by mi to pasowało. Zaganiania jestem makabrycznie :(
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto lis 03, 2009 10:02 Re: Czarne Diabły Tasmańskie i czarna dama

jasne, może to i lepiej, od razu będę oceniać czy domek jakkolwiek spełnia wymogi, by Magdzie nie zawracali głowy
teraz i tak jestem w domu, bo ciągle nagrzewam Rudego do masażu, bolesnego niestety :(

xandra

Post » Śro lis 04, 2009 11:50 Re: Czarne Diabły Tasmańskie i czarna dama

Biuletyn wiadomości: wczorajszy dzień Malinka spędziła w kuchni, ponieważ z kuwetki nie skorzystała, to i noc także. W międzyczasie kotki dostały trochę indyczka Gerbera, który łaskawie został spożyty. W nocy kicia zjadła trochę suchego i korzystała z kuwety, choć bez rewelacji :roll: . Ponieważ panicznie boję się, że się odwodni, dostała rano wodę pod pyszcz, której łaskawie pochlipała.
Na dzisiaj zostawiłam apartamenty otwarte, uprzednio opryskawszy wszystko co się dało Feliwayem - dzięki, Alebko! Spray działa ... jak się ogarnę, to wrzucę foty CDT naćpanych na maxa ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie lis 08, 2009 16:27 Re: Czarne Diabły Tasmańskie i czarna dama

Witam wszystkie Cioteczki i ich footerka!
Przepraszam za przerwę w informacjach - miałam trochę napięte dni w pracy a wczoraj kosmiczną migrenę :twisted: . W związku z tym dzisia musiała zrobić wszystko to, czego nie zdążyłam wczoraj :roll: . Już się poprawiam.
Po pierwsze, obiecane zdjęcia naćpanych CDT: popryskałam Feliwayem kocyk, na którym wyleguje się Malina. P kilku minutach weszłam do kuchni i zobaczyłam widok następujący :ryk: :

Obrazek Obrazek

Dodam dla ułatwienia, że to już było po moim nerwowym sprawdzeniu, czy kotecki żyją! Zidane był przewieszony przez tę rurkę w pół :strach: i pyszczek miał oparty o koc....
W czwartek odebrałam od Xandry (dzięki :1luvu: ) Feliwaya do kontaktu. Sytuacja się poprawia. Przez kilka dni zamykałam Malinę samą tylko na kilka minut co wieczór, żeby skorzystała z kuwetki. Zaczyna się poruszać po mieszkaniu i prychać nad miską, zamiast od razu uciekać. Dziś w nocy skorzystała z kuwetki przy otwartych drzwiach, chociaż rano na siooo potrzebowała jednak intymności :roll: . Ale kiedy wróciłam z zakupów, leżała sobie na łóżku i wylizywała brzuch. Oby tak dalej ...

alix76

Post » Nie lis 08, 2009 20:14 Re: Czarne Diabły Tasmańskie i czarna dama

alix76 pisze:Oby tak dalej ...

:ok:
Alfons Allais

Aleba

Post » Nie lis 08, 2009 20:25 Re: Czarne Diabły Tasmańskie i czarna dama

alix76 pisze: Ale kiedy wróciłam z zakupów, leżała sobie na łóżku i wylizywała brzuch. Oby tak dalej ...

8O 8O 8O :ok: :1luvu:

cieszę się, że się odezwałaś, miałam totalny zakręt, a następnego dnia urodziny Młodego
już czuję temperaturę, chyba grypa, jak to u mnie :roll:

xandra

Post » Pon lis 09, 2009 20:28 Re: Czarne Diabły Tasmańskie i czarna dama

Dziewczyny, ja tak po cichutku piszę, bo Malinka ułożyła się rozścielonym łóżku na "pasie ziemi kociej" tzn na złożonym na czworo kocu. Jeszcze nie wiem: a) jak ja się położę, żeby jej nie spłoszyć; b)co zrobią CDT jak to zobaczą ... ale widok raduje serce :1luvu:

alix76

Post » Pon lis 09, 2009 20:38 Re: Czarne Diabły Tasmańskie i czarna dama

Się nie położysz, nie będziesz przecież przeszkadzać kotowi ;)
Cieszę się :D
Alfons Allais

Aleba

Post » Pon lis 09, 2009 21:48 Re: Czarne Diabły Tasmańskie i czarna dama

Boże, jaka cudowna wiadomość :1luvu: :ok: , czyli Feliway działa...

z Rudym u mnie kiepsko, fatalnie się czuję :(

xandra

Post » Pon lis 09, 2009 22:03 Re: Czarne Diabły Tasmańskie i czarna dama

Naćpane Diabły mnie rozwaliły, zachichotałam tak, że Maciuś aż podskoczył :mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon lis 09, 2009 22:37 Re: Czarne Diabły Tasmańskie i czarna dama

Czołem CDT i Duża!

Ja się zastanawiam, co z Lunką zrobić. Terroryzuje mnie sikaniem ostatnio za bardzo.

Nie mogę wyjść spokojnie i wrócić później, bo mam gwarancję mokrej plamy na mojej kołdrze :evil: . I nie są to problemy z nerkami, jeno przejaw chęci dominacji/tęsknoty* (*niepotrzebne skreślić). Ostatnio nawet wyjście ostatniego Dużego, czyli mojego TŻ, zostało oprotestowane sikiem do jego buta...Śmierdziało potem jak małpie z ucha.

I tak się zastanawiam: Feliway czy krople Bacha w tej sytuacji?? Jak myślicie?

Powyższe OT.

Czarne Diabły bardzo diabelskie na tych zdjęciach :ryk: . Tylko się bać i uciekać... :mrgreen:

aglo

Od: Wto gru 02, 2008 7:42

Post » Wto lis 10, 2009 8:22 Re: Czarne Diabły Tasmańskie i czarna dama

Czołem Cioteczki i footerka!
Noc upłynęła nadspodziewanie dobrze. Położyłam się starając się lekko unosić na materacem. Malina ofukała wchodzące na łóżko CDT, tak że wchodziły boczkiem :mrgreen: - ośmieliłam je trochę, bo ostatecznie łóżko jest dla WSZYSTKICH kotów (no dobra, dla mnie też :oops: ). W każdym razie kicia nie uciekła :!:
Co prawda, zdecydowanie lepiej się czuła, kiedy CDT delektowały się przesiadywaniem na lodówce :twisted: - moje zwłoki zostały obwąchane i połaskotane wąsikami, kicia położyła się obok mnie na boczku ... Kiedy chłopcy się pojawili, wróciła do kącika, ale to i tak dobrze. W nocy ją o 1 raz za dużo głasnęłam (3 nie 2) i dała dyla pod łóżko :roll: ale potem wróciła, bo rano był układ poprawny: Malina na kocyku, Bandido na kołdrze, Zidane pod kołdrą :lol: .
Mam łóżko 2 metry na 1,40, więc, do licha, jest miejsce dla wszystkich :twisted: .

Aglo, odpiszę Ci w Twoim wątku :) .

alix76

Post » Wto lis 10, 2009 9:08 Re: Czarne Diabły Tasmańskie i czarna dama

Jeszcze będzie z niej miziak ;)

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Wto lis 10, 2009 9:18 Re: Czarne Diabły Tasmańskie i czarna dama

super wieści, cieszę się ogromnie
w czwartek będę miała ogłoszenia papierowe Malinki, treść daję z poprzednich, fotki nowe i telefon do mnie

xandra

[poprzednia][następna]