Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotika pisze:Proszę, może ktoś weżmie na DT choć jednego maluszka.
AnielkaG pisze:a sie zgłaszam dla jednego maluszka...j
Bożena, jak zwykle - niezawodna
Never pisze:Kotiko, to co mogę to zapytac o cenę szpitaliku w lecznicy całodobowej koło mnie, i tam umieścić kotki. wiem, ze miejsce jest. moge tez je zabrac do dr Garncarza. Natomiast nie wiem co dalej.... u Ciebie była pp, ja w ciągu 2 tygodni nie moge jeszcze zabrac zadnego kota do domu - doleczam kota, potem muszę zaszczepic. jesli kotki są u Ciebie to jedyne co mogę zrobic to załatwic szpitalik, ale będe potrzebowała finansów - ja w tym miesiącu nie dostałam części pensji i już jest krucho,a to dopiero począteknic więcej mi nie przychodzi do głowy, niestety na tą chwilę. I jeszcze jedno - chciałabym żeby znalzała się tamta buraska
i jeszcze - gdyby one trafiły do szpitala - mogę przkeazać fanty na bazrek...
kotika pisze:Szczerze, to nie wiem co robić.
Bazyliszkowa pisze:kotika pisze:Szczerze, to nie wiem co robić.
Kotika, trudno coś doradzić.
Aż prosi się, żeby powiedzieć "Daj im szansę".
Nikt jednak nie zagwarantuje, że szybko znajdą domy, choć często ślepinki z forum znajdowały domki bardzo szybko.
Koteczki są zgłoszone na wątku ślepaczkowym. Mam nadzieję, że uda się je trochę dofinansować z Funduszu Ślepaczkowego z listopada. Alessandra pewnie ogłosi je na naszej-klasie.
Ja mogę ci pomóc tylko tak, że jeśli będziesz chciała, zrobię małym trochę ogłoszeń.
Trzymam kciuki za rozważną decyzję
kotika pisze:Wczoraj byłam ze ślepaczkami u dr Pikiela. To najlepszy w Trójmieście wet okulista.![]()
piegusek pisze:kotika pisze:Wczoraj byłam ze ślepaczkami u dr Pikiela. To najlepszy w Trójmieście wet okulista.![]()
Kotika, a dałabyś mi namiary na tego weta?
Jeden z moich maluchów ma problem z oczkiem (chyba po urazie mechanicznym), przejechałabym się do niego.
Co do pomocy, mogę tylko kciuki trzymać, mam dwa małe nieszczepione kotki, plus mega agresję ze strony dwóch dorosłych, z którą walczymy
piegusek pisze:piegusek pisze:kotika pisze:Wczoraj byłam ze ślepaczkami u dr Pikiela. To najlepszy w Trójmieście wet okulista.![]()
Kotika, a dałabyś mi namiary na tego weta?
Jeden z moich maluchów ma problem z oczkiem (chyba po urazie mechanicznym), przejechałabym się do niego.
Co do pomocy, mogę tylko kciuki trzymać, mam dwa małe nieszczepione kotki, plus mega agresję ze strony dwóch dorosłych, z którą walczymy
Namiary już sama znalazłam, dzięki!
Co do pomocy, to w tym miesiącu na pewno nie dam rady, ale w przyszłym pomogę choć finansowo...
BOZENAZWISNIEWA pisze:kotika pisze:Proszę, może ktoś weżmie na DT choć jednego maluszka.
Ja sie zgłaszam dla jednego maluszka...jesli oczywiscie mój dom jest odpowiedni.Mam mniej kotów od Ciebie,trochęProsze o wiadomosc na priv.DR Garncarza znam-leczyłam u Niego moje slepaczki(jedna cyklopka i jednemu Kocurowi uratowalismy wzrok)Trzeba walczyc o oczka.Jesli sa inne super domki to ja nie mam nic przeciw...
Jestes dzielna Kobieta i Bóg sie ulitował i tym biedulkom Ciebie zesłał.Wierze,ze się uda...Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy i 690 gości