DorotaEm pisze:To może na Tobie wjadę??
Prosze bardzo! Wiem że rekomendacji tylko od Twoich ogonów oczekują , ze są jakieś

Już setka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
DorotaEm pisze:To może na Tobie wjadę??
Istna pisze:Jutro jak tylko wydobede nazwe zakladu (szukalam teraz w necie ale nie znalazlam - ktos przekierowywal z Wrclawia do Brna) bede probowala sie dowiedziec co i jak.
Ona w ogole cierpi jak ja z domu wynosze, ludzi sie boi... Chociaz mezczyzn lubi nie wiedziec czemuTo i tak bedzie stres wszechczasow ale pociag to by juz bylo apogeum - dluzej, wiecej ludzi i halasu. No i jakby sie siusiu czy to druie przytrafilo juz widze spojrzenia wspolpasazerow...
Jak kiedys ktos z psem jechal pociagiem ludzie sie burzyli ze powinno sie ich pytac o zgode na podroz z czyims zwierzakiem. Jesli juz to tylko samochod. Ech ze tez ze mnie taki kierowca jak z nie powiem czego koziego traba... Kursowalam sie przeszlo rok i nici
DorotaEm pisze:Jeszcze bym z tym żarciem chciała wiedzieć...Spróbuję poszukać na odpowiednich wątkach...
DorotaEm pisze:Szkoda, że nikt się nie zastanowi nad tym, co mówisz... Może rzeczywiście coś tam przedawkowali, czy nie tak podali...Czasem dziwaczne nawet pomysły okazują się niezwykle trafione, bo przecież nikt nie zna Puki tak, jak Ty...
Przy okazji mam pytanie... U weta dzisiaj nie mogłam kupić tej karmy urinary dla Kodaka, ponoć nie było w hurtowni takich dużych worów, jak chciałam. Dostałam namiary na Krakvet, ale tam tej karmy są trzy rodzaje... Zwykła, jakaś HD i UMC... Którą powinnam kupować? Żebym wiedziała, że tego taki wybór, zapytałabym na miejscu :/
DorotaEm pisze::) Dziękuję za informację.Przeczytałam o SUK-owych i co im dawali i zamawiam dla swojego. Ciekawe, czy się rzuci, bo pisali, że niekoniecznie smakuje.
Lojka pisze:DorotaEm pisze::) Dziękuję za informację.Przeczytałam o SUK-owych i co im dawali i zamawiam dla swojego. Ciekawe, czy się rzuci, bo pisali, że niekoniecznie smakuje.
A nie chciałabyś spróbować podawać kotu Uro-pet? To taka pasta, którą moje koty jadły bardzo chętnie. Ustawiały się w kolejce. Można dawać wyciśnięte na palcach albo dodawać do mokrego jedzenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości