^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 02, 2009 22:23 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

DorotaEm pisze:To może na Tobie wjadę?? :)

Prosze bardzo! Wiem że rekomendacji tylko od Twoich ogonów oczekują , ze są jakieś :D Wpisz Kodaka i Agenta i Admirała też bo co!
Już setka 8)

dominikanna1

Od: Wto lis 04, 2008 0:21

Post » Pon lis 02, 2009 22:32 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Jakoś mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem tego wieczora :) Wpisałam się. :) Dziękowam...

Jeszcze bym z tym żarciem chciała wiedzieć...Spróbuję poszukać na odpowiednich wątkach...
Kodak, Agent i Puszkin oraz CTR Admirał
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Od: Pt paź 09, 2009 17:53

Post » Pon lis 02, 2009 22:33 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Istna pisze:Jutro jak tylko wydobede nazwe zakladu (szukalam teraz w necie ale nie znalazlam - ktos przekierowywal z Wrclawia do Brna) bede probowala sie dowiedziec co i jak.
Ona w ogole cierpi jak ja z domu wynosze, ludzi sie boi... Chociaz mezczyzn lubi nie wiedziec czemu 8) To i tak bedzie stres wszechczasow ale pociag to by juz bylo apogeum - dluzej, wiecej ludzi i halasu. No i jakby sie siusiu czy to druie przytrafilo juz widze spojrzenia wspolpasazerow... :roll: Jak kiedys ktos z psem jechal pociagiem ludzie sie burzyli ze powinno sie ich pytac o zgode na podroz z czyims zwierzakiem. Jesli juz to tylko samochod. Ech ze tez ze mnie taki kierowca jak z nie powiem czego koziego traba... Kursowalam sie przeszlo rok i nici :(

Też już szukałem w necie, tomograf dla zwierząt Wrocław, ale mi jakieś dziwne rzeczy wychodziły, faktycznie najlepiej zapytać Cichockiego. A jakby był problem z terminem, to coś wymyślimy, przecież to nie tak daleko.
ObrazekObrazek

rudolfrudy

Od: Śro sie 23, 2006 22:00

Post » Pon lis 02, 2009 22:36 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

DorotaEm pisze:Jeszcze bym z tym żarciem chciała wiedzieć...Spróbuję poszukać na odpowiednich wątkach...

Urinary to nie nerkowe, tylko na kamienie, nie wiedziałem nawet, że jest kilka wersji, więc nie pomogę za bardzo.
ObrazekObrazek

rudolfrudy

Post » Pon lis 02, 2009 22:53 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

To laboratorium to któreś z tych: http://www.wet.up.wroc.pl/index.php/dyz ... erynaryjne

Usagi_pl

Od: Śro wrz 05, 2007 9:18

Post » Pon lis 02, 2009 23:23 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

DorotaEm pisze:Szkoda, że nikt się nie zastanowi nad tym, co mówisz... Może rzeczywiście coś tam przedawkowali, czy nie tak podali... :( Czasem dziwaczne nawet pomysły okazują się niezwykle trafione, bo przecież nikt nie zna Puki tak, jak Ty...

Przy okazji mam pytanie... U weta dzisiaj nie mogłam kupić tej karmy urinary dla Kodaka, ponoć nie było w hurtowni takich dużych worów, jak chciałam. Dostałam namiary na Krakvet, ale tam tej karmy są trzy rodzaje... Zwykła, jakaś HD i UMC... Którą powinnam kupować? Żebym wiedziała, że tego taki wybór, zapytałabym na miejscu :/

Urinary UMC dr. Olejnik poleciła dla mojego kota grubaska. Coś tam ma mniej i to miało wpłynąć na talię mojego kocurka. Nie wpłynęło. Jak był tłuścioszek tak jest :1luvu:
Obrazek

Lojka

Od: Czw sie 06, 2009 12:59

Post » Pon lis 02, 2009 23:32 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

:) Dziękuję za informację. :) Przeczytałam o SUK-owych i co im dawali i zamawiam dla swojego. Ciekawe, czy się rzuci, bo pisali, że niekoniecznie smakuje. :)
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Post » Wto lis 03, 2009 8:11 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

DorotaEm pisze::) Dziękuję za informację. :) Przeczytałam o SUK-owych i co im dawali i zamawiam dla swojego. Ciekawe, czy się rzuci, bo pisali, że niekoniecznie smakuje. :)

A nie chciałabyś spróbować podawać kotu Uro-pet? To taka pasta, którą moje koty jadły bardzo chętnie. Ustawiały się w kolejce. Można dawać wyciśnięte na palcach albo dodawać do mokrego jedzenia.
Obrazek

Lojka

Od: Czw sie 06, 2009 12:59

Post » Wto lis 03, 2009 9:47 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Istna, priv Ci wysyłam. Jak Wam minęła noc?

Usagi_pl

Od: Śro wrz 05, 2007 9:18

Post » Wto lis 03, 2009 9:58 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Istna co u was?
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Wto lis 03, 2009 10:42 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Lojka pisze:
DorotaEm pisze::) Dziękuję za informację. :) Przeczytałam o SUK-owych i co im dawali i zamawiam dla swojego. Ciekawe, czy się rzuci, bo pisali, że niekoniecznie smakuje. :)

A nie chciałabyś spróbować podawać kotu Uro-pet? To taka pasta, którą moje koty jadły bardzo chętnie. Ustawiały się w kolejce. Można dawać wyciśnięte na palcach albo dodawać do mokrego jedzenia.

Nic takiego nam wet nie zaproponował, a wolałabym sama nie eksperymentować.
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Post » Wto lis 03, 2009 11:17 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Jest lepiej !!! :mrgreen:
Ona po prostu musi byc wciaz na lekach. Jeden maciupenki zastrzyk wczoraj dostala i juz w nocy usiadla - dziwnie troche bo tylne nozki wciaz ma sztywne ale usiadla - i zaczela doprowadzac futro do porzadku. Przez noc nawet brzuszek i podgardle "wyczesala" - o okolicach ogonkowych nie wspominajac. Wyglada o niebo lepiej - nie tylko ze wzgledu na puchate znow futro - pomrukuje i pomiaukuje w odpowiedzi na zaczepki, jest przytomna, unosi sie, rozglada, zmienia pozycje juz nie czolgajac sie jak ostatnio. Nawet jesli w domu ma byc szpital na stale to ja sie pisze na codzienne zastrzyki sama juz umiem :wink: Co za szczescie i ulga widziec ze Pukunia czuje sie lepiej. To moj czwarty z kolei dzien wolny od pracy ale ten szczegolny dreszcz szczescia ze czlowiek wolny od codziennej roboty czuje dopiero dzisiaj 8)
Obrazek

Istna

Od: Sob sty 19, 2008 14:25

Post » Wto lis 03, 2009 11:26 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Pukunia :1luvu: dzielna dziewczynka :ok:
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Wto lis 03, 2009 11:58 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Istna pisze:Jest lepiej !!! :mrgreen:

Bardzo się cieszę. :D
ObrazekObrazek

rudolfrudy

Post » Wto lis 03, 2009 12:04 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Cieszę się i mam nadzieję, że z każdą chwilą będzie się poprawiało jeszcze i jeszcze... Ale myślę, że warto w kwestii tych Twoich podejrzeń pozastrzykowych jednak z kimś pogadać. Na przyszłość. Skoro nikt nie wie, co, to szkoda, że się nie chce zastanowić nad Twoim pomysłem.
Obrazek Obrazek

DorotaEm

[poprzednia][następna]