Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:I dobra wiadomość na początek dnia, a bardzo nam tu takich trzeba:
Walercia z Łodzi ma DOM
marija pisze:JEEEEESTi to chyba najlepszy jaki mógłby być- Walerka zostaje ze swoim wetem
![]()
![]()
Wczoraj robiliśmy testy FIV i FELV (ujemne) no i tak jakoś ....napomknął, że po co szukać, że nie wiadomo na kogo trafi, że on już się przywiązał, polubił, no to może by wziął
![]()
Z psem już zakolegowana, apetyt dopisuje, psoty w głowie- no normalnie płakać mi się chce ze szczęścia![]()
![]()
i pomyśleć, ze parę miesięcy temu....
viewtopic.php?f=13&t=92478
Gibutkowa pisze:Wklejałam już jego nowe zdjęcia? Bo nie pamiętam
Kasia D. pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
To cudne szylkretowe maleństwo to Tereska.
Ma może 8-9 tygodni...
Dziś przyniosła ją do gabinetu mojej wetki pani, która dokarmiała ją od kilku dni przy liceum im. Św. Teresy. Stąd imię malutkiej.
Przyniosła , bo kotce z oczu zaczęła lecieć krew...
Kicia jedno oczko ma do usunięcia. Drugie- sprobujemy ratować.
Jest mieszanką persa: ma nieco krótszy pyszczek niz dachowce. I może nieco dłuższą sierść...
Nie wiadomo czy coś widzi. Na pewno widzi światło. Może jeszcze kontury osób i przedmiotów...
Rzuciła sie na RC Kittena. Nic dziwnego: pani karmiła ją bułką. Nawet chciała w lecznicy zostawić resztkę tej bułki, ktorej kotka dziś nie dojadła...![]()
Kotka jest kociakiem domowym. Lgnie do ludzi, reaguje na głos: natychmiast przywiera do kratek klateczki i wyciąga łapki żeby dotknąć "głos", który ją woła. I mruczy. Tak bardzo bardzo głośno... jak by na przekór temu strasznemu kalectwu i upiornemu wyglądowi.
Gdy przyniesiono ją do lecznicy wetka zadzwoniła do mnie z pytaniem co robić. Czy usypiać czy ratować w nadziei na dom. No i obiecałam, ze znajdę dom.
Stąd ten wątek.
Będę w nim pisac o Teresce i wrzucać fotki. Może ktoś zlituje się nad biedaczką i zechce dać jej dom.
Te dzisiejsze, przedoperacyjne, zrobił TZ szczesi, za co mu serdecznie dziękuję.
Lidka pisze:Aja sie pogubilami i nie wiem komu mam wpłacic tak jak do tej pory, czy sie juz skarbnik zmienił?
alessandra pisze:kandydaci na październik do wsparcia:
[1.Zezik u piccolo viewtopic.php?f=1&t=98904
2.biały kotek u kotiki /Kubuś viewtopic.php?f=1&t=99412[/url]
3. kotka z tego watku :http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=99988 kontakt novena
4.mała koteczka Sisiw lecznicy u CC w Łodzi wspólny watek kasi86 viewtopic.php?f=1&t=99457&start=735
5.kotek u Oluszki z tego watku viewtopic.php?f=1&t=100274
6. Niuńkaviewtopic.php?f=1&t=101698 brak dt kontakt Kinya
Nikoś u delfin 612![]()
viewtopic.php?f=13&t=101699
-wsparcie przekazane dla innych kotków , dziekujemy![]()
7. maluszek u Ani Rylskiej[/url] viewtopic.php?f=1&t=101681
8.Kubus małydt andzelika viewtopic.php?f=13&t=101462&start=105
9.Kosmitkawrocławski schron kontakt Gibutkowa
Szarka [*] i Panga[*] u formici
viewtopic.php?f=1&t=92969&start=390
koteczek nie udało sie uratować ...
Bazyliszkowa pisze:Lidka pisze:Aja sie pogubilami i nie wiem komu mam wpłacic tak jak do tej pory, czy sie juz skarbnik zmienił?
Na razie nie ma nowego skarbnika. Była propozycja AgaPap, ale nie wiem czy się ostatecznie zgodziła. Musimy czekać na informacje od alessandy, która jest chwilowo odcięta od sieci.
Póki co - wpłacamy na dawne konto.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 77 gości