Przepraszam, byłam w pracy, ale jak zajrzałam teraz, to Tak mam wracać do pustego domu..... B-dur, uważaj na Micia, on przeskakuje wszystko i wkłada rano łapę do oka, centralnie. Oczywiście Twojego oka! Moje Futra, gdzie Oni są, ci wszyscy moi przyjaciele-ele-ele.... No to jedziemy http://www.youtube.com/watch?v=BQf-9gWiTYo A swoją drogą, to może turnusik ? Kto pamięta Międzyrzecze?
Przeszła mi ochota na żarty Ten ostatni chłopczyk, śliczny i kochany krówek z wątku, który linkowałam dzisiaj rano, i który w okolicach południa znalazł dom, już go nie ma Zadzwoniła nowa pani, żeby go zabrać, że się schował pod szafę i że nie wychodzi i że takiego dzikiego nie chcą Halo, Wrocław i nie tylko, kotek płacze, malutki, ostatni, przerażony wraca do łazienki, gdzie dostanie piłeczkę..... To tutaj...viewtopic.php?f=13&t=101395&p=5095630#p5095630
A, tak tylko. Cosia postanowiła wystąpić w programie "Mam talent" i w najbliższej edycji zaprezentuje pokaz gimnastyki artystycznej. Ćwiczy Niestety nie wiemy, jak się ta figura nazywa