Argento czyli Argi ['] to już rok w kocim niebie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 22, 2009 18:54 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Foto Argi s.38

Ira. pisze:

Obrazek

Jeśli nie będzie mnie jutro na forum,to znaczy że odleciałam.............................. :aniolek: i nie wiem kiedy przyleeeeeeeeeeeeecę..............

Tylko Iro,już nie poprawiaj red-bullem,bo Cie gdzie za granicą trza będzie szukać :lol:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw paź 22, 2009 18:56 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Foto Argi s.38

[quote="Cameo"]

Obrazek

Ja też mam swój charrrakterek
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw paź 22, 2009 18:58 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Foto Argi s.38

Cameo pisze: Obrazek

Ja jestem KOCIA DAMA :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw paź 22, 2009 19:20 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Foto Argi s.38

Senioor pisze:Kajkosz w pudełku..gotowy do wysłania ;), komu, komu..? ;).

Obrazek

Mi mi na mizianki !!! 8) :wink:

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Czw paź 22, 2009 21:02 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Foto Argi s.38

Kociczko......... ja redbulla nie pije........ :ryk: wystarczę że popatrzę na Kamilowe fotki......... to zaraz odlatuje :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Czw paź 22, 2009 21:50 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Foto Argi s.38

Argi już w nieco lepszym humorze 8) bo nie protestowała kiedy wynosiłam ją w budce z klatki 8) grzecznie robi w silikon i chrupie RC kitten 8) dzisiaj dostała też trochę kurzego mięska. No i ogólnie jest bardzo ciekawa, wczoraj obwąchała mi rękę, a dzisiaj głaskałam ją po grzbiecie kiedy była zajęta 8) nie michą, ale odgłosami dochodzącymi z innego pokoju :) ma iście piękne i mięciutkie futerko :1luvu: mam nadzieję że będę się mogła do niej przytulić jak do Kaya ;) a Niki leżakuje mi właśnie na kolanach :) ma taki swój wieczorny rytuał, musi wejść na kolana żeby się poprzytulać i pomruczeć :love: oczywiście, czasami psiknie od czasu do czasu, albo wejdzie na klawiaturę żeby coś "napisać", ale to można jej wybaczyć :love: Niki ma wyróżnioną alegratkę i za tydzień wyróżnię jej też allegro... może ktoś się zakocha...? :) albo może jakiś forumowicz chce się dokocić burym cudem :?:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw paź 22, 2009 22:44 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Foto Argi s.38

Mogę się pochwalić...? :oops: Kay mi się dzisiaj rozmruczał na kolanach, ale jestem dumna :mrgreen: a trzy dni temu pogłaskałam go przy jedzeniu 8) co prawda po trzech sekundach odskoczył na kilka metrów, ale i tak jestem z niego dumna :mrgreen:

Cameo

Post » Czw paź 22, 2009 22:47 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Foto Argi s.38

Kay mruczący... :1luvu: on jest taki śliczny.. z tym serduszkiem na tyłeczku... i do tego puchaty... i miziasty się robi...
Cameo.. masz cudnego kota... szczerze zazdroszczę i możliwości podziwiania go.. i miziania... i radości z takich postępów !
:ok:

iskra666

Post » Pt paź 23, 2009 12:11 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Foto Argi s.38

iskra666 pisze:Kay mruczący... :1luvu: on jest taki śliczny.. z tym serduszkiem na tyłeczku... i do tego puchaty... i miziasty się robi...
Cameo.. masz cudnego kota... szczerze zazdroszczę i możliwości podziwiania go.. i miziania... i radości z takich postępów !
:ok:

Właśnie ,już nie chodzi o to,że pysia ma ślicznego i cały ślicznotek,ale to serducho na tyłeczku normalnie :1luvu: :1luvu: :1luvu: nic tylko na ten tyłeczek patrzeć :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt paź 23, 2009 15:25 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Foto Argi s.38

I............ hop............... :ok: :ok: na wieści czekamy !!!!!!! :ok: :D :D :)
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Pt paź 23, 2009 20:56 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Foto Argi s.38

Udało mi się wrzucić filmik do komputera - ze szczęścia kupiłam butelkę cytrynowego Redds'a, chociaż rzadko piję ;) filmos będzie jutro, bo muszę go jeszcze "pociąć" ;) i wrzucić, a to trochę trwa... ale mówię że warto, zobaczycie m.i.n Kaya i Argi ;) tylko proszę siedzieć :)

Rafale R. - dziękuje za rady :1luvu:

Niki, powinna już grzać zadek w swoim domku, ale wciąż smarka (jest poprawa) i termin jej sterylki wciąż się przesuwa, a bez zabiegu jej nie oddam - chyba że w dobre ręce. A wierzę że Ania (pisiokot) jej takowe znajdzie, bo ma talent i wszystkie jej kociaki są w dobrych rękach ;) wiem z pewnego źródła :smiech3: Niki dzielnie znosi "tabletkowanie" i "kropelkowanie", co prawda wije się jak piskorz i robi qupę ze strachu... ale nie atakuje, nie gryzie, i nie prycha... a po tabletkach przychodzi się pomiziać (najczęściej wieczorami - właśnie niedawno była u mnie na kolankach)

Argi, zresztą... zobaczycie na filmiku ;) ale trochę Wam napiszę... darła się dzisiaj jak opętana, kiedy kroiłam mięso w kuchni (to pewnie znaczyło że jest głodna i mam się pospieszyć z tym żarciem :lol: ) i nie zjada wszystkiego, czasami coś zostawi ;) powoli robi się wybredna...

:|

Szczególnie jeśli chodzi o suche... ma w misce RC - moje koty zabijają się o te żarcie, a rzadko im kupuje, bo to w większości zboże, mało mięsa... moje footra to jedzą i jedzą, i często są głodne, więc wracają do misek i znowu jedzą. Acana (400g) wystarczyła im na dwa tygodnie, a mała paczka RC starcza nam na... uwaga... dwa dni :| widać różnicę, Acana ma przecież 60% mięsa... chyba wrócimy do Orijena...

Cameo

Post » Pt paź 23, 2009 21:05 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Foto Argi s.38

Filmiki wrzucać proszę... migusiem... :twisted:

iskra666

Post » Pt paź 23, 2009 23:13 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Foto Argi s.38

Cierpliwości :twisted: samo się przecież nie obrobi :twisted: będzie jutro :mrgreen:

Myślę że w poniedziałek wypuszczę Argi :ok: zachowuje się bardzo grzecznie, nie sprawia problemów :ok: nie cofa się w oswajaniu, a nawet przeciwnie :ok: nie ma sensu jej dłużej trzymać :ok:

Cameo

Post » Pt paź 23, 2009 23:32 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Foto Argi s.38

No trudno.. poczekam sobie niecierpliwie.. :twisted:

a jakie jeszcze postępy w oswajaniu są Kamilo? :)

iskra666

Post » Pt paź 23, 2009 23:53 Re: Niki & Argi - dama z pazurkiem i żywe srebro. Foto Argi s.38

Nooo, już nie jest taka agresywna (tfu, tfu) :ok: mogę ją pogłaskać, a nawet zauważyłam że głaskanie piórkami sprawia jej przyjemność :shock: jest ciekawa, podchodzi, obwąchuje palce :mrgreen:

No i się jeszcze pochwalę Kayem, najważniejszego nie zdradzę, bo to zobaczycie na filmiku, ale nie nagrałam jednej "akcji", dzisiejszej. Bo zostawiłam kamerę na stole :oops: kiedy Kay siedział na podłodze (był odwrócony tyłem), to podeszłam i go pogłaskałam... wystawił doopcię i po chwili wskoczył na fotel... jak normalny koto-miziak...

:shock:

Kiedyś postaram się to nagrać - jak Kay pozwoli...

Cameo

[poprzednia][następna]