Ira. pisze:
Jeśli nie będzie mnie jutro na forum,to znaczy że odleciałam..............................i nie wiem kiedy przyleeeeeeeeeeeeecę..............
Tylko Iro,już nie poprawiaj red-bullem,bo Cie gdzie za granicą trza będzie szukać
Moderator: Estraven
Ira. pisze:
Jeśli nie będzie mnie jutro na forum,to znaczy że odleciałam..............................i nie wiem kiedy przyleeeeeeeeeeeeecę..............
Senioor pisze:Kajkosz w pudełku..gotowy do wysłania, komu, komu..?
.
wystarczę że popatrzę na Kamilowe fotki......... to zaraz odlatuje

mam nadzieję że będę się mogła do niej przytulić jak do Kaya
oczywiście, czasami psiknie od czasu do czasu, albo wejdzie na klawiaturę żeby coś "napisać", ale to można jej wybaczyć
Niki ma wyróżnioną alegratkę i za tydzień wyróżnię jej też allegro... może ktoś się zakocha...?
on jest taki śliczny.. z tym serduszkiem na tyłeczku... i do tego puchaty... i miziasty się robi... 
iskra666 pisze:Kay mruczący...on jest taki śliczny.. z tym serduszkiem na tyłeczku... i do tego puchaty... i miziasty się robi...
Cameo.. masz cudnego kota... szczerze zazdroszczę i możliwości podziwiania go.. i miziania... i radości z takich postępów !
nic tylko na ten tyłeczek patrzeć

na wieści czekamy !!!!!!!

Niki dzielnie znosi "tabletkowanie" i "kropelkowanie", co prawda wije się jak piskorz i robi qupę ze strachu... ale nie atakuje, nie gryzie, i nie prycha... a po tabletkach przychodzi się pomiziać (najczęściej wieczorami - właśnie niedawno była u mnie na kolankach)
zachowuje się bardzo grzecznie, nie sprawia problemów
nie cofa się w oswajaniu, a nawet przeciwnie
nie ma sensu jej dłużej trzymać 
mogę ją pogłaskać, a nawet zauważyłam że głaskanie piórkami sprawia jej przyjemność
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, LikeWhisper, Silverblue i 61 gości