Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 16, 2009 8:28 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

1 listopad Kraków Rodzice, Babcia i rodzina dziadka
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt paź 16, 2009 8:35 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Bry... Łoj, kopyto mnie boli przez tę goopią pogodę :(

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt paź 16, 2009 8:43 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Witam.
A ja ciągle czytam Patrycja zamiast Partycja :? Fajne są takie maluchy. Jak się Klusek z Bodziem naparzał mogłam na n ich patrzeć godzinami. A z tego co wiem niestety KK może się leczyć dłuuuugo. Ja z ropiejącym od herpesa (prawdopodobnie) oczkiem walczyłam z miesiąc albo i lepiej...tyle że bez antybiotyku tylko na kroplach, po kroplach z antybiotykiem chyba przeszło szybciej bo kociak na zdjęciach od nowych właścicieli wygląda super.

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Pt paź 16, 2009 8:54 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Kussad, a tak, tak, to wyjatkowe dni, mnie tez czekają wyjazdy na groby, zeby zapalic ciepłe światło dla tych co już nie z nami ... i dla ogonków, które po drugiej stronie teczy [*].

Mary, mnie tez napinkala w łebku 9a takie dni u mnie to niebywała rzadkość ...), łaczę się z Tobą w bólu ...

Gohag, i ja kropelki podawałam ale dodatkowo. Same w sobie kropcie herpesa nie wylecza (on siedzi w całym organiźmie), usuwają tylko skutki (za to o wiele szyciej) ropiejacych oczek. Np. gentamycyna, tobrex. Dobra, nie wymądrzam się już ...

YYYYYY :oops: , ja tez ciągle na Patrycji jadę a przeciez to komputerowe stadko. Pixel (najmniejsza jednostka graficzna) i Partycja (wydzielona porcja zasobów systemowych). A trzeci jak się znajdzie będzie Portalem. Mam nadzieję, ze gdzies slicznie doooopcie grzeje i piosenki mruczy ... :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt paź 16, 2009 9:07 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Cześć Cioteczki!
Dogadałam się z kierowniczką i dopiero niedawno przyjechałam do pracy. Wcześniej byłam u weta. Osłuchowo w porządku, Pixel dostał antybiotyki i nadal mam zapuszczać Erytromycynę oraz podawać Beta glukan. Wetka mi powiedziała, że KK może kilka miesięcy się ciągnąć, a potem wracać. Wiem o tym, bo przecież Ptyś też to miał. Jakby Pixelek dalej sapał albo charczał, mamy się pokazać w niedzielę.

Mamuśkę próbowałam wczoraj złapać, ale koszmarnie podrapała mi rękę :? Będę musiała jakoś inaczej spróbować. Kiciusia nie widać, ale mam nadzieję, że jakaś dobra kocia dusza się zlitowała.

Fajnie, że Wasze koteczki takie grzeczne. Moje dostają amoku, kiedy wyciągam mięso :roll: Prym wiedzie oczywiście Pumek i zapatrzona w Niego jak w obrazek Plamka :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt paź 16, 2009 9:13 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Gohag, mnie też się czasem myli. Wet też najpierw zapisał Patrycja. Powiedziałam, że może być i tak, bo to popularne irlandzkie imię, a ja mam fioła na punkcie Irlandii :wink: Ale jest Partycja.

MaryLux, nie dawaj się! Leczyć sie trzeba :piwa:

Erin

Post » Pt paź 16, 2009 9:18 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Erin pisze:Gohag, mnie też się czasem myli. Wet też najpierw zapisał Patrycja. Powiedziałam, że może być i tak, bo to popularne irlandzkie imię, a ja mam fioła na punkcie Irlandii :wink: Ale jest Partycja.

MaryLux, nie dawaj się! Leczyć sie trzeba :piwa:

Teraz jest nawet gorzej niż wieczorem :(

MaryLux

Post » Pt paź 16, 2009 9:19 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Ja większość grobów moich bliskich mam w Białymstoku, ale sporo ich :(
Mój Tatuś, o którym dziś rano myślałam, Dziadkowie którzy mnie wychowali i którym tak wiele zawdzięczam, wujkowie, ciocie, kolega z pracy, który kilka lat temu zginął w górach. Ech :(

Erin

Post » Pt paź 16, 2009 9:38 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

MaryLux pisze:Teraz jest nawet gorzej niż wieczorem :(

Ojejku Obrazek

Mnie łapka dziś boli, bo wczoraj szczepili nas w pracy przeciwko grypie.

Erin

Post » Pt paź 16, 2009 9:53 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Erin pisze:

Ojejku Obrazek

Dziś wieczorem będzie u nas wet, może coś wymyśli...

MaryLux

Post » Pt paź 16, 2009 12:45 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

MaryLux pisze:
Erin pisze:

Ojejku Obrazek

Dziś wieczorem będzie u nas wet, może coś wymyśli...

No nieźle, mi co prawda ginekolog dawał leki na grupę, ale wet?
Pod kołderkę na cały weekend, i herbatkę z sokiem malinkowym i jakimś prądem...

Gohag

Post » Pt paź 16, 2009 12:47 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

A mnie na ogół właśnie wet leczy, do przychodni zwykle tylko po L4 idę

MaryLux

Post » Pt paź 16, 2009 12:55 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Gohag pisze: mi co prawda ginekolog dawał leki na grupę, ale wet?

8O 8O 8O

A kto wypisuje leki na przypadłości kobiece? Może okulista? :roll: :wink:

Erin

Post » Pt paź 16, 2009 13:14 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Erin pisze:
Gohag pisze: mi co prawda ginekolog dawał leki na grupę, ale wet?

8O 8O 8O

A kto wypisuje leki na przypadłości kobiece? Może okulista? :roll: :wink:

Ale musi Ci najpierw baaaardzo głęboko w oczy spojrzeć :D

Gohag

Post » Pt paź 16, 2009 13:23 Re: Moje MP6 - część czwarta - znowu maluchy na balkonie :(

Wet jest dobry na wszystko

MaryLux

[poprzednia][następna]