Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 14, 2009 21:42 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

Ja już ją wcześniej widziałam - w pierwszej chwili myślałam, że fotomontaż..
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kocia dusza

Od: Sob wrz 26, 2009 17:42

Post » Śro paź 14, 2009 21:45 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

O Boże-jak biedulinka 8O 8O 8O -moze i do niej usmiechnie sie los??? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro paź 14, 2009 21:47 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

Kocia dusza pisze:Ja już ją wcześniej widziałam - w pierwszej chwili myślałam, że fotomontaż..

No ja tez bo na żywo tez jej nie widziałam.. :roll: To oko wygląda jak od jakiegoś kosmity... 8O :roll:
Dobra nie pisze tutaj bo to watek Czarnej. Jutro założę malutkiej Kosmitce wątek i wkleję linka.
Dobranoc... :cat3: tym razem już na pewno bo mnie zaraz TŻ zatłucze ze znowu jak zombie będę rano chodziła i piła kawę za kawą... 8O
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro paź 14, 2009 21:49 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

jaka radość :P dziś założony wątek i dziś chętny domek :1luvu:

kciuki za kolejna kicię :ok: :ok: :ok:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Czw paź 15, 2009 0:08 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

honda11 pisze:jaka radość :P dziś założony wątek i dziś chętny domek :1luvu:

wspaniała akcja ratunkowa :1luvu:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Czw paź 15, 2009 5:23 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

I super :1luvu: poproszę o nr konta na pw
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw paź 15, 2009 5:28 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

Gibutkowa pisze:
Kocia dusza pisze:Ja już ją wcześniej widziałam - w pierwszej chwili myślałam, że fotomontaż..

No ja tez bo na żywo tez jej nie widziałam.. :roll: To oko wygląda jak od jakiegoś kosmity... 8O :roll:
Dobra nie pisze tutaj bo to watek Czarnej. Jutro założę malutkiej Kosmitce wątek i wkleję linka.
Dobranoc... :cat3: tym razem już na pewno bo mnie zaraz TŻ zatłucze ze znowu jak zombie będę rano chodziła i piła kawę za kawą... 8O

Powiem tylko, że na żywo wygląda gorzej niż na zdjęciu :( Oko przypomina nadmuchany do granic możliwości balon, który w każdej chwili może pęknąć (nie wiem, czy fizycznie taka sytuacja jest możliwa, ale tak to wygląda) :(
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Czw paź 15, 2009 6:14 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

Trzymam kciuki za zdrowie Czarnej. Wytrzymaj kocinko jeszcze trochę.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Czw paź 15, 2009 6:31 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

Ło matko, znowu cud forumowy, jak dobrze, że w tej wszechobecnej znieczulicy są jeszcze anioły ratujące tych, którzy nie potrafią sami prosić o pomoc.
Wielkie, wielgachne dziękuję, przywracacie mi wiarę w ludzi :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw paź 15, 2009 6:55 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

mar9 pisze:Ło matko, znowu cud forumowy, jak dobrze, że w tej wszechobecnej znieczulicy są jeszcze anioły ratujące tych, którzy nie potrafią sami prosić o pomoc.
Wielkie, wielgachne dziękuję, przywracacie mi wiarę w ludzi :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw paź 15, 2009 7:28 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

witajcie kochani :)
więc na razie sprawa wygląda tak. większość opcji odpadła niestety. przeceniłam możliwości moich znajomych :( jednak myślę, że najpóźniej do jutra, albo do soboty rano powinnam dostać odpowiedz od pewnej osóbki (która strasznie kocha koteczki i bardzo chciałaby pomóc), a do tego szczęśliwie mieszka w we wrocławiu :)
będę na bieżąco informować jeśli cokolwiek ustalę. i sama zaciskam kciuki :ok: , bo nawet DT, ale na miejscu pozwoliłby nam uniknąć komplikacji i Czarka trafiłaby niemalże od razu w dobre ręce.

Koteńko, tak bardzo bardzo mocno chciałabym ci pomóc :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

siasia1981

Od: Śro lut 25, 2009 8:45

Post » Czw paź 15, 2009 7:31 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

siasia1981 pisze:witajcie kochani :)
więc na razie sprawa wygląda tak. większość opcji odpadła niestety. przeceniłam możliwości moich znajomych :( jednak myślę, że najpóźniej do jutra, albo do soboty rano powinnam dostać odpowiedz od pewnej osóbki (która strasznie kocha koteczki i bardzo chciałaby pomóc), a do tego szczęśliwie mieszka w we wrocławiu :)
będę na bieżąco informować jeśli cokolwiek ustalę. i sama zaciskam kciuki :ok: , bo nawet DT, ale na miejscu pozwoliłby nam uniknąć komplikacji i Czarka trafiłaby niemalże od razu w dobre ręce.

Koteńko, tak bardzo bardzo mocno chciałabym ci pomóc :1luvu:

dokładam swoje :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw paź 15, 2009 7:42 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

Serce rośnie... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Czw paź 15, 2009 8:24 Re: 8-latka umiera w schronisku! Daj jej nadzieję na życie!

Kciuki najmocniejsze na świecie!!!!!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

[poprzednia][następna]