Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocia dusza pisze:Ja już ją wcześniej widziałam - w pierwszej chwili myślałam, że fotomontaż..
honda11 pisze:jaka radośćdziś założony wątek i dziś chętny domek
Gibutkowa pisze:Kocia dusza pisze:Ja już ją wcześniej widziałam - w pierwszej chwili myślałam, że fotomontaż..
No ja tez bo na żywo tez jej nie widziałam..To oko wygląda jak od jakiegoś kosmity...
![]()
![]()
Dobra nie pisze tutaj bo to watek Czarnej. Jutro założę malutkiej Kosmitce wątek i wkleję linka.
Dobranoc...tym razem już na pewno bo mnie zaraz TŻ zatłucze ze znowu jak zombie będę rano chodziła i piła kawę za kawą...
mar9 pisze:Ło matko, znowu cud forumowy, jak dobrze, że w tej wszechobecnej znieczulicy są jeszcze anioły ratujące tych, którzy nie potrafią sami prosić o pomoc.
Wielkie, wielgachne dziękuję, przywracacie mi wiarę w ludzi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
siasia1981 pisze:witajcie kochani
więc na razie sprawa wygląda tak. większość opcji odpadła niestety. przeceniłam możliwości moich znajomychjednak myślę, że najpóźniej do jutra, albo do soboty rano powinnam dostać odpowiedz od pewnej osóbki (która strasznie kocha koteczki i bardzo chciałaby pomóc), a do tego szczęśliwie mieszka w we wrocławiu
będę na bieżąco informować jeśli cokolwiek ustalę. i sama zaciskam kciuki :ok: , bo nawet DT, ale na miejscu pozwoliłby nam uniknąć komplikacji i Czarka trafiłaby niemalże od razu w dobre ręce.
Koteńko, tak bardzo bardzo mocno chciałabym ci pomóc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 153 gości