BANDA KULAWEGO - DO ZAMKNIĘCIA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 30, 2009 12:00 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

Femka pisze:
Marcelibu pisze:Ile wody wypłynęło z basenu? :twisted: :roll:
:evil:

jestem lizusem

To nie ja napisalam, nie ja..... :strach: :strach: :strach:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Śro wrz 30, 2009 12:04 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

ale po czipsy chciałaś lecieć :evil:
bekniesz razem z Marcelibu :mrgreen:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro wrz 30, 2009 12:07 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

Femka pisze:ale po czipsy chciałaś lecieć :evil:
bekniesz razem z Marcelibu :mrgreen:

po czipsy nie....ja jestem na diecie :mrgreen:
Obrazek

aga9955

Post » Śro wrz 30, 2009 12:09 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

to jeszcze gorzej :mrgreen:
marchewką i colą sobie chciałaś widowisko urozmaicać :evil:
i słusznie, Marcelibu niech zjada całe wagony czipsów, bo u niej to wszystko jedno już :ryk:
Obrazek

Femka

Post » Śro wrz 30, 2009 12:11 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

a ja się od rana opycham puree :mrgreen:
Obrazek

zapietanaguzik

Od: Śro cze 24, 2009 17:58

Post » Śro wrz 30, 2009 12:12 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

Bry.

Femuś, ja ciem podziwiam bo umiesz pływać. :ok: :ok: :ok:
(sama na słowo basen dostaję dreszczy z przerażenia :oops: )

:mrgreen:

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Śro wrz 30, 2009 12:13 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

brawo, zapięta, jak nabierzesz kształtów balonika, wstaw fotkę, humor mi poprawisz :mrgreen:

Bry, Ewuś. Pływanie to może ciut za duże słowo, ale utrzymuję się na wodzie i nawet powolutku przesuwam głową do przodu :lol:
Obrazek

Femka

Post » Śro wrz 30, 2009 12:54 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

Femka pisze:brawo, zapięta, jak nabierzesz kształtów balonika, wstaw fotkę, humor mi poprawisz :mrgreen:

taaa, tak czułam, że Cię to ucieszy :twisted:
Obrazek

zapietanaguzik

Od: Śro cze 24, 2009 17:58

Post » Śro wrz 30, 2009 12:54 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

Femka pisze:brawo, zapięta, jak nabierzesz kształtów balonika, wstaw fotkę, humor mi poprawisz :mrgreen:

Bry, Ewuś. Pływanie to może ciut za duże słowo, ale utrzymuję się na wodzie i nawet powolutku przesuwam głową do przodu :lol:

No szczególnie to, że woda Femkę wypycha na powierzchnię. Przy pokonaniu pewnej granicy wagi ciała - ono samo się unosi na powierzchni. Femka się nawet za mocno nie narobiła "pływając".
:mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro wrz 30, 2009 14:18 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

aga9955 pisze:
Marcelibu pisze:
Femka pisze: (...)i poleciałam na basen. Niestety, z moją kondycją jest gorzej niż myślałam. Bez odpoczynku dałam radę przepłynąć tylko dwie długości basenu i to dopiero na koniec. W sumie przez godzinę zrobiłam 8-9 długości, posiedziałam w jakuzzi (czy jak to się pisze), polazłam do sauny (wytrzymałam jakieś 6-7 minut), przeszłam się basenową rzeką pod prąd. (...)

Ile wody wypłynęło z basenu? :twisted: :roll:

o matko Monia ale przywalilas :mrgreen: :mrgreen:

ja spadam....bedzie wojna :mrgreen:

:ryk: se przycupne i doczytam czy coś z tego wyniklo :twisted:
z koopy femci sie ciesze , żeby nie bylo :mrgreen:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro wrz 30, 2009 14:25 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

Witam serdecznie :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Śro wrz 30, 2009 16:51 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

Witaj, Sihaja :D
Siedzimy sobie w domku (dziś ostatni dzień urlopu), w dziennym pokoju ja, Milusia, Zosia i Koral. Nagle z kuchni dobiega płacz Femci (bardzo rzadko to robi). Milusia natychmiast wyrwana ze snu, podniosła głowę, Koralik i Zosia pobiegły do kuchni. Myślałam, że coś się stało. A Femcia tak sobie zawołała z lodówki, bo jej się głasków zachciało.
Reakcja pozostałych Szczypiorków wprawiła mnie w zdumienie i bardzo mi się podobała.
Obrazek

Femka

Post » Śro wrz 30, 2009 17:17 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

To wzruszające, jak futra zżywają się ze sobą i okazują sobie uczucia, tak jak to piszesz o Szczypiorkach.

I kurcze, nie chcialam byc mila, naprawde, staram sie jak moge, zeby image zołzy zachowac, ale te opowiesci o wylewajacej sie wodzie z basenu uwazam za mocno przesadzone :roll:
;)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Śro wrz 30, 2009 17:36 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

skaskaNH pisze:To wzruszające, jak futra zżywają się ze sobą i okazują sobie uczucia, tak jak to piszesz o Szczypiorkach.

I kurcze, nie chcialam byc mila, naprawde, staram sie jak moge, zeby image zołzy zachowac, ale te opowiesci o wylewajacej sie wodzie z basenu uwazam za mocno przesadzone :roll:
;)

lizus :P :P :P
Obrazek

aga9955

Post » Śro wrz 30, 2009 17:44 Re: BANDA KULAWEGO - siku po narkozie - JEST !!!!! :):):)

aga9955 pisze:
skaskaNH pisze:To wzruszające, jak futra zżywają się ze sobą i okazują sobie uczucia, tak jak to piszesz o Szczypiorkach.

;)

lizus :P :P :P

Jeszcze jaki :evil: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

[poprzednia][następna]