Femka pisze:Marcelibu pisze:Ile wody wypłynęło z basenu?![]()
jestem lizusem
To nie ja napisalam, nie ja.....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Marcelibu pisze:Ile wody wypłynęło z basenu?![]()
Femka pisze:ale po czipsy chciałaś lecieć
bekniesz razem z Marcelibu
Femka pisze:brawo, zapięta, jak nabierzesz kształtów balonika, wstaw fotkę, humor mi poprawisz![]()
Femka pisze:brawo, zapięta, jak nabierzesz kształtów balonika, wstaw fotkę, humor mi poprawisz
Bry, Ewuś. Pływanie to może ciut za duże słowo, ale utrzymuję się na wodzie i nawet powolutku przesuwam głową do przodu
aga9955 pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze: (...)i poleciałam na basen. Niestety, z moją kondycją jest gorzej niż myślałam. Bez odpoczynku dałam radę przepłynąć tylko dwie długości basenu i to dopiero na koniec. W sumie przez godzinę zrobiłam 8-9 długości, posiedziałam w jakuzzi (czy jak to się pisze), polazłam do sauny (wytrzymałam jakieś 6-7 minut), przeszłam się basenową rzeką pod prąd. (...)
Ile wody wypłynęło z basenu?![]()
o matko Monia ale przywalilas![]()
![]()
ja spadam....bedzie wojna
skaskaNH pisze:To wzruszające, jak futra zżywają się ze sobą i okazują sobie uczucia, tak jak to piszesz o Szczypiorkach.
I kurcze, nie chcialam byc mila, naprawde, staram sie jak moge, zeby image zołzy zachowac, ale te opowiesci o wylewajacej sie wodzie z basenu uwazam za mocno przesadzone![]()
aga9955 pisze:skaskaNH pisze:To wzruszające, jak futra zżywają się ze sobą i okazują sobie uczucia, tak jak to piszesz o Szczypiorkach.
I kurcze, nie chcialam byc mila, naprawde, staram sie jak moge, zeby image zołzy zachowac, ale te opowiesci o wylewajacej sie wodzie z basenu uwazam za mocno przesadzone![]()
lizus![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 32 gości