Szura pisze:Po jedzeniu masowanko brzusia i boczków obowiązkowe. Jak długo nie ma kupki? W aptece można kupić Esputicon. To lek dla niemowląt. podawać 1 kropelkę co 12 godzin. Ale podawać w niewielkiej ilości mleka, aby mieć pewność, że małe wypiło.
mocno. Ja też wychowała tygodniowego oseska, jago mamusia którą dokarmiałam na działce chyba w podzięce zostawiła mi go pod drzwiami, przyszla za chwilę na jedzonko ale tylko go powąchała i czmychnęła i tyle ją widziałam, był październik, coraz chłodniej darło się biedactwo strasznie,więc zabrałam prezent do domu nie wiedząc nic na temat kocich sierotek, ale udało się dzisiaj Tofik ma 3 latka i jest moim najukochańszym syneczkiem. Ja karmiłam buteleczką z zoologa bo żal mi było patrzeć jak próbuje ssać tą twardą końcówkę od strzykawki i zawsze coś mi się tam za mocno pocisnęło i się krztusił, pupkę masowałam wacikiem zwilżonym ciepłą wodą ale nie było kupki codziennie więc może to nie taki dramat, kupowałam w Rossmanie mleko dla kociąt w kartonikach nie pamiętam już nazwy ale teraz po trzech latach są już lepsze specyfiki i koleżanki już Ci podpowiedziały, a po 2tyg. kupowałam gerbera od 6-mcy zupka kurczak z marchewką i dodawałam do mleka i doił butlę jak talala i dopiero wtedy pojawiły się piękne kupki regularnie oczywiscie po wacikowaniu pupeczki, sam kurczak lub indyk gerbera też dawałam i pochłaniał pięknie wymieszany z mlekiem no a matkowała jedna z moich koteczek więc miałam lżej a poza tym piątka to wiele. Jesteś wspaniałą Kocią Mamunią i mam wieeelką nadzieję, że dasz sobie radę czego życzę Ci z całego serca. I pisz proszę o maleństwach w tzw. wolnych chwilach jeżeli takie w ogóle masz bidulo.Powodzenia 

Szura pisze:Jest łatwiej, ale niebezpiecznieZnam przypadek zadławienia się przez malucha taką końcówki z wentyla.
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości