Konin pisze:Kubuś adoptowany!!
KUBUŚ - kotek trafił do schroniska 6 czerwca 2009r. Miał wtedy złamaną i zwichnięta łapkę i czekał go zabieg. Kotek jest bardzo pogodny i przyjazny. Domaga się pieszczot. Jest już po kastracji.
gratulacje!!!

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Konin pisze:Kubuś adoptowany!!
KUBUŚ - kotek trafił do schroniska 6 czerwca 2009r. Miał wtedy złamaną i zwichnięta łapkę i czekał go zabieg. Kotek jest bardzo pogodny i przyjazny. Domaga się pieszczot. Jest już po kastracji.
Konin pisze:I znowu mam super wieści!!! Oliwka pojedzie do domku do Lublina a Mikitka do Warszawy! HURRAAA!!!!
ASK@ pisze::ok: jak to sie stalo? tak szbko i niespodziewanie!bardzo sie ciesze,bardzo!Tak dlugo czekaly!
To co ,moge juz ogloszenia Mikitki wywalac z "moich"portali? Czy nie zapeszac moze jeszcze? Z wielka przyjemnoscia to zrobie i oby,nigdy nie musiala wiecej takich robic.To takie fajne ,dorosle koty i nalezy sie im godne zycie.Dlugo czekaly,bardzo dlugo!
dagmara-olga pisze:napisz coś więcej o domku Oliwki- naprawdę ta kicia dostanie taki dom, który uszanuje jej indywidualność? A domek Mikity? Fajny?
I bardzo Cię proszę - daj znac na wątku seniorów - patrz banerek w moim podpisie - że sa w domach można je zdjąc z listy oczekujących seniorów.
Zależy mi na aktualności wątku
Konin pisze:I znowu mam super wieści!!! Oliwka pojedzie do domku do Lublina a Mikitka do Warszawy! HURRAAA!!!!
panikota pisze:Konin pisze:I znowu mam super wieści!!! Oliwka pojedzie do domku do Lublina a Mikitka do Warszawy! HURRAAA!!!!
Cudne wieści![]()
![]()
Dajcie znać jak już Mikitka będzie na pewno w swoim domku, to z dziką chęcią wyrzucę jej banerek z podpisu.
Biedne, doświadczone przez los kicie ... fajnie, że ktoś się w końcu nad nimi zlitował
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 143 gości