Koty do adopcji ze Schroniska dla Zwierząt w Koninie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 18, 2009 7:58 Re: Koty do adopcji ze Schroniska dla Zwierząt w Koninie

Konin pisze:Kubuś adoptowany!!

KUBUŚ - kotek trafił do schroniska 6 czerwca 2009r. Miał wtedy złamaną i zwichnięta łapkę i czekał go zabieg. Kotek jest bardzo pogodny i przyjazny. Domaga się pieszczot. Jest już po kastracji.

Obrazek

gratulacje!!! :D i dla Nexii też!!!

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Pt wrz 18, 2009 17:08 Re: Koty do adopcji ze Schroniska dla Zwierząt w Koninie

I znowu mam super wieści!!! Oliwka pojedzie do domku do Lublina a Mikitka do Warszawy! HURRAAA!!!!
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Koninie:
https://schroniskokonin.fora.pl/
http://www.schronisko.konin.pl/

Konin

Od: Pon lut 16, 2009 17:29

Post » Sob wrz 19, 2009 12:40 Re: Koty do adopcji ze Schroniska dla Zwierząt w Koninie

Konin pisze:I znowu mam super wieści!!! Oliwka pojedzie do domku do Lublina a Mikitka do Warszawy! HURRAAA!!!!

Ale szczęście :1luvu:
Te kotki już tak długo siedziały w schronisku...

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Nie wrz 20, 2009 13:34 Re: Koty do adopcji ze Schroniska dla Zwierząt w Koninie

:ok: jak to sie stalo? tak szbko i niespodziewanie!bardzo sie ciesze,bardzo!Tak dlugo czekaly!
To co ,moge juz ogloszenia Mikitki wywalac z "moich"portali? Czy nie zapeszac moze jeszcze? Z wielka przyjemnoscia to zrobie i oby,nigdy nie musiala wiecej takich robic.To takie fajne ,dorosle koty i nalezy sie im godne zycie.Dlugo czekaly,bardzo dlugo!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Nie wrz 20, 2009 14:01 Re: Koty do adopcji ze Schroniska dla Zwierząt w Koninie

ASK@ pisze::ok: jak to sie stalo? tak szbko i niespodziewanie!bardzo sie ciesze,bardzo!Tak dlugo czekaly!
To co ,moge juz ogloszenia Mikitki wywalac z "moich"portali? Czy nie zapeszac moze jeszcze? Z wielka przyjemnoscia to zrobie i oby,nigdy nie musiala wiecej takich robic.To takie fajne ,dorosle koty i nalezy sie im godne zycie.Dlugo czekaly,bardzo dlugo!

Oliwka to na pewno idzie dzięki miau a Mikitka nie wiem ale z pewnością dzięki internetowi. Na razie nie kasuj ogłoszeń, różnie już bywało.....

Konin

Post » Nie wrz 20, 2009 15:24 Re: Koty do adopcji ze Schroniska dla Zwierząt w Koninie

napisz coś więcej o domku Oliwki- naprawdę ta kicia dostanie taki dom, który uszanuje jej indywidualność? A domek Mikity? Fajny?
I bardzo Cię proszę - daj znac na wątku seniorów - patrz banerek w moim podpisie - że sa w domach można je zdjąc z listy oczekujących seniorów.
Zależy mi na aktualności wątku :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie wrz 20, 2009 15:47 Re: Koty do adopcji ze Schroniska dla Zwierząt w Koninie

bardzo bardzo sie ciesze z tych wiadomosci!!! fantastycznie!

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Nie wrz 20, 2009 19:11 Re: Koty do adopcji ze Schroniska dla Zwierząt w Koninie

Nigdy nie kasuje ogloszen od razu.Przesadna jestem.Ale niedlugo beda wygasac i po prostu nie przedłuże ich!!!Bardzo bym chciala by tak bylo!
Własnie napiszcie cos o domkach!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Nie wrz 20, 2009 20:55 Re: Koty do adopcji ze Schroniska dla Zwierząt w Koninie

dagmara-olga pisze:napisz coś więcej o domku Oliwki- naprawdę ta kicia dostanie taki dom, który uszanuje jej indywidualność? A domek Mikity? Fajny?
I bardzo Cię proszę - daj znac na wątku seniorów - patrz banerek w moim podpisie - że sa w domach można je zdjąc z listy oczekujących seniorów.
Zależy mi na aktualności wątku :-)

Domek Oliwki jest zalogowany na miau i pisze na jej wątku. Zajrzyj tam :wink:

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Pon wrz 21, 2009 4:50 Re: Koty do adopcji ze Schroniska dla Zwierząt w Koninie

:ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pon wrz 21, 2009 7:15 Re: Koty do adopcji ze Schroniska dla Zwierząt w Koninie

Konin pisze:I znowu mam super wieści!!! Oliwka pojedzie do domku do Lublina a Mikitka do Warszawy! HURRAAA!!!!

Cudne wieści :D :D :D Dajcie znać jak już Mikitka będzie na pewno w swoim domku, to z dziką chęcią wyrzucę jej banerek z podpisu.
Biedne, doświadczone przez los kicie ... fajnie, że ktoś się w końcu nad nimi zlitował :1luvu:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon wrz 21, 2009 18:10 Re: Koty do adopcji ze Schroniska dla Zwierząt w Koninie

do góry konińskie koty!

AprilRain

Post » Pon wrz 21, 2009 19:40 Re: Koty do adopcji ze Schroniska dla Zwierząt w Koninie

panikota pisze:

Cudne wieści :D :D :D Dajcie znać jak już Mikitka będzie na pewno w swoim domku, to z dziką chęcią wyrzucę jej banerek z podpisu.
Biedne, doświadczone przez los kicie ... fajnie, że ktoś się w końcu nad nimi zlitował :1luvu:

Oczywiście, jak pojedzie to napiszemy o tym od razu. Chyba są jakieś kombinacje z łączonym transportem. Mikitka jechałaby z pieskiem w tym samym kierunku. Nie wiem czy już coś konkretnego wiadomo, bo teraz będę w schronisku dopiero w weekend ale jak rozmawiałam niedawno to był problem z transportem - tzn trzeba Mikitkę dowieźć.

Konin

Post » Wto wrz 22, 2009 7:34 Re: Koty do adopcji ze Schroniska dla Zwierząt w Koninie

Takie wspaniałe wieści chciałoby się zawsze czytać! :D :D :D
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto wrz 22, 2009 20:27 Re: Koty do adopcji ze Schroniska dla Zwierząt w Koninie

hop!!

AprilRain

[poprzednia][następna]