Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dominikanna1 pisze:Istna ja jestem z pomorzan, miałam parę razy do czynienia z p.Każmierczak z ul. chmielewskiego. Przez pare lat leczyła moje kolejne sunie do momentu gdy Sara urwała sobie więzadła krzyżowe w kolanie a wetka bez dokładnych badań (jak się póżniej okazało bardzo prostych) stwierdziła że to zapalenie stawu. Po paru zastrzykach które nie pomagały pojechałam na ostrawicką a tam Lemański od razu wiedział co się stało. Wetka leczy psy policji, ma długą praktyke i gdyby nie to zdarzenie nadal bym tam jeżdziła ale wtedy moja sunia bardzo cierpiała jak się okazało bez sensu...
NOT pisze:Nawiązuję do tematu Provery. Od lat podaję kotom zewn. od stycznia do połowy wrzesnia. Kupuję Proverę 10mg (jest tam 30szt). i dzielę tabl. na pól. W ten sposób otrzymuję dwa razy wiecej dawek tj. 60szt w cenie niewiele wyższej niż gdybym kupowała Proverę 5mg (tez jest 30szt. w opakowaniu). Przy kilku-kilkunastu kocicach daje to istotną oszczędność.
monika74 pisze:witam z rana
wczoraj swój domek znalazła Oleńka
Ogi narazie zostaje u swojej pani zobaczymy co będzie dalej mam nadzieje ze pani nie zmieni zdania
a więc na dzień dzisiejszy wszystkie białe parchacze mają swoje domki mi został grzyb w domu i gigantyczny dług u weta
mam nadzieje ze Szylka nie załapie grzyba (niestety nie znalazł sie DT i menda lata u mnie po pokojach)
wisi na de mną widmo zabrania pod koniec września maluszków uratowanych z rąk dzieciarów
reddie pisze:Pogubiłam się - czyli niepotrzebnie odnawiałam ogłoszenia Ogi? Zdjąć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 65 gości