No nie zastrzyki to luz (no prawie). Ona mi coś tam opowiadała o testowaniu kotów i to była daleko posunięta "zapobiegliwość" . Nic już nie piszę bo mnie Rustie wygoni z wątku. Chyba spora część forum kwalifikuje się do klubu i nie ma co wyliczać. Jak się ma tymczasy (szczególnie małe) to dopiero jest jazda.
To nie tak, że nie byłam u wetek bo byłam ale w innych sprawach (ze 3 razy). Zenkowi odpuściłam. Sio badam paskami w domu , wiec trzymam rękę na pulsie.
Aha!, czyli jednak byłaś niech zgadnę bez kota ale za to na ustnej konsultacji? żartuję, ja byłam w kwietniu z Pitutem, ale wszystko jest (odpukać) ok. Natomiast te paski do sioo to dobry pomysł, tylko problem może stanowić złapanie próbki do badania (szczególnie, jak kot ma mocno włochaty zadek ) Masz może jakiś sprawdzony patent??
Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los
Byłam jeszcze z tymczasem Chudym, raz z Volvo od Toszy i raz odebrać baycox. O Zenku nie rozmawiałam . Sposób na łapanie sio mam zawsze ten sam. Do pasków wystarczy maleńko sio. Jak wejdze któreś do kuwety to wsuwam pod tyłek mały podstawek (taki jak pod zwykłą szklankę). Inna sprawa, że moje koty "olewają" takie manipulacje w okolicach ich ogonów. Jak potrzebuję sio oddać do labu to wkładam pod ogon bezpośrednio pojemnik (cały czas go trzymając) ale ... patrz poprzednie zdanie.
Trzymam kciuki za wygraną w ankiecie do krakvetu - TZ Brackish.
P.S. - Proszę pozdrowić babcię i zapewnić ją po raz kolejny, że Piratka ma się dobrze a wygląda nawet lepiej niż dobrze, bo powoli chyba dogania naszego czarnego pod względem wagi
Behemot, może napisz szósty, wtedy będziesz miał pięć "skończonych"
A tu lista forumowiczów z Krakowa.
http://forum.miau.pl/memberlist.php?mod ... tart=18750 Do przeglądnięcia, może się komuś przypomni, że jeszcze kogoś zna Wszystkie koty nasze, ale lokalny patriotyzm chyba może być?
Jest oddany głos w słusznej sprawie. To min. 5 wątków oznacza, że trzeba mieć tak naprawdę 6 napisanych . Mniejsza o to, Rustie ma już 4 więcej od drugiej w kolejce i to jest najważniejsze