Ale mały szczęściarz - była kiedyś kreskówka - Dzielny szeryf Lucky - Lucky . Szeryf szczęściarz - wpadł Wam w oko, a to wygrana na kociej loterii.
pozdrawiam, marivel
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izydorka pisze:Gasparek ma domek, nie widują się
Ja-Ba pisze:Oj Korciaczki..... a ja myślałam, że jesteście na wakacjach....![]()
Piękny kot.
Piekny wiersz
Piękny tymczasowy dom
bedzie piekne zakończenie
Korciaczki pisze:Ja-Ba pisze:Oj Korciaczki..... a ja myślałam, że jesteście na wakacjach....![]()
Piękny kot.
Piekny wiersz
Piękny tymczasowy dom
bedzie piekne zakończenie
Taak, Ja-Ba... I dzisiejsza noc też była PIĘKNASzeryf po raz pierwszy został wypuszczony z klatki i spędził noc poza nią, w pokoju dziewczyn... No i tez po raz pierwszy mamy kota w tej kategorii wiekowej
W nocy obudził mnie jakiś hałas. Weszłam do pokoju córek, zapaliłam światło i ... zobaczyłam Szeryfa zwisającego na rękawie koszuli powieszonej na suszarce do prania... Nie wyglądał na kogoś, komu chciałoby się spać... No i naszła mnie refleksja na temat tych "odważnych", którzy mają więcej takich "szeryfów" naraz, a nawet ...całe ich gangi...
![]()
Szeryf, jak widzę, skończył noc w klatce, przykrytą przez córki narzutą, ale widzę, że siedzi w niej obecnie jak antena, w przeciwieństwie do córek, które śpia snem kamiennym...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 606 gości