oj tam, najwyżej nie przeżyjemoś pisze:Femka pisze:i jak my mamy żyć przez te 2 tygodniemoś pisze:Sie melduje przedywjazdowoi robie papa na dwa tygodnie
spoko, tylko jak to varia przezyje![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
oj tam, najwyżej nie przeżyjemoś pisze:Femka pisze:i jak my mamy żyć przez te 2 tygodniemoś pisze:Sie melduje przedywjazdowoi robie papa na dwa tygodnie
spoko, tylko jak to varia przezyje![]()
ech, farciara. Miłych snów.Sihaja pisze:No dobra, idę spać... Dzisiaj po grilku jakaś zmęczona jestem...
Szczypiorki pięknie dziękują za komplementySihaja pisze:Jejku!! Ja mam coś na oczach!! Jakie ładne Szczypiorki sobie leżą i odpoczywają... Koraliś jest boskiRozłożył się, panisko
Zosieńka pięknie ziewa
Ostatnie zdjęcie Milusi jest rozczulające...
Cycek kojarzy mi się z Joachimkiem
mośka, będziemy przez dwa tygodnie zalewać się łzami i tęsknić. Baw się dobrze, dziewczyno, odpoczywaj i opalaj się. A po powrocie nie waż się świeżej fotki wstawiać, bo zejdę z zazdrościmoś pisze:zapietanaguzik pisze:Femka pisze:i jak my mamy żyć przez te 2 tygodniemoś pisze:Sie melduje przedywjazdowoi robie papa na dwa tygodnie
tak o![]()
az takiego poswiecenia nie zadam
Femka pisze:mośka, będziemy przez dwa tygodnie zalewać się łzami i tęsknić. Baw się dobrze, dziewczyno, odpoczywaj i opalaj się. A po powrocie nie waż się świeżej fotki wstawiać, bo zejdę z zazdrościmoś pisze:zapietanaguzik pisze:Femka pisze:i jak my mamy żyć przez te 2 tygodniemoś pisze:Sie melduje przedywjazdowoi robie papa na dwa tygodnie
tak o![]()
az takiego poswiecenia nie zadam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 51 gości