W Legnicy panienka jest na zabiegu,do odebrania jutro.Pieniążki też już doszły.
Tylko jest jeden maleńki(chyba)problem,ja nie umiem skanować,a dziecię wyjechane,czy w takim razie mogę wysłać Ci rachunek pocztą?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alareipan pisze:Dotarly pieniazki z duza gorka za bazarek Montes od GrazynyGrazyna, bardzo dziekuje
Ciekawe ilu forumowych nalogowcow dzis mialo nerwowke...
cangu pisze:robiłam bazarek ale prawie nikt nie wpłacał, tzn. tylko kilka osób, które i tak same nie mająi w sumie same zbierają. Myśle, że udało by się wynegocjować cene 40 zł za sterylke ale to i tak z 400 zł, nie wiem czy przez wakacje ale naprawde trudno jest coś uzbierać na te cele. A może macie pomysły na aukcje allegro? jak tu skutecznie przekonać ludzi z poza MIAU by wpłacali? chyba coś robie nie tak bo na sterylki ludzie nie dają, na chore tak ale nie na sterylki, o szczepieniach już nie wspomne, jest tego mase do zaszczepienia i nie ma środków.
dziś i jutro nie moge ale podeśle w poniedziałek coś na bazarek, a co do kasy to jak to wygląda technicznie, musze zgłosić daną kotke? przedstawić rachunek?alareipan pisze:cangu pisze:robiłam bazarek ale prawie nikt nie wpłacał, tzn. tylko kilka osób, które i tak same nie mająi w sumie same zbierają. Myśle, że udało by się wynegocjować cene 40 zł za sterylke ale to i tak z 400 zł, nie wiem czy przez wakacje ale naprawde trudno jest coś uzbierać na te cele. A może macie pomysły na aukcje allegro? jak tu skutecznie przekonać ludzi z poza MIAU by wpłacali? chyba coś robie nie tak bo na sterylki ludzie nie dają, na chore tak ale nie na sterylki, o szczepieniach już nie wspomne, jest tego mase do zaszczepienia i nie ma środków.
Za taka cene, rozkladajac to troche w czasie, to i z Kasy to pokonamy.
A fani sterylizacji sa i wplacaja... Zeby daleko nie szukac... spojrz np. na Malk... dziewczyna chudziutka, nie dojada.... juz alareipan jej konto do cna wyczyscila...![]()
![]()
![]()
I inne dziewczyny tez
Z bazarkami jest teraz roznie, wakacje, urlopy, ale podeślij co masz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Francis12 i 132 gości