spij Byronku [i]
tak zal, jak tak nagle kicio odchodzi

przegladam zaległe posty
Irma -cieszę sie ,ze u Trąbki oki
a o semirowych losach to czekam az koda napisze
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mika_xx pisze:Chcialam opisac co nie co co slychac u mojego chlopczyka;) tak wiec malemu osatni raz bactrim dalam w czwartek rano. Do dzisiaj nie zmienila sie wiele sytuacja, oczko nie do konca zdrowe i katarek w nosku. Nie kicha ale widac ze ma zatkany nosek. Ma tez na chorym oczku dosc duza trzecia powieke. Do jedzonka dostaje bozite + royal canin weaning i codziennei scanomune.
Samopoczucie bardzo dobre, szaleje, rozrabia, je bardzo duzo. rosnie i grubnie:)
Jedynie martwi mnie brak poprawy, co mysliscie co mozna jeszcze zrobic? mija miesiac odkad dostal pierwszy antybiotyk, ktory nie zadzialalal a bral go ponad tydzien.
Nie wiem czy zylexis moze cos mu pomoc? (tylko czy bedzie bezpiecznie, a co jak jest uczulony?:/ )
Kropie mu nosek tymi kropelkami xylometazolin i po tym przynajmniej lepiej sie mu oddycha. Czy ma ktos pozyczyc mucosolvan w plynei do inhalacji?
chcialabym mu zrobic taka parowke. Chyba zamowie na allegro tez inhalator parowy zamiast bawic sie w gotowanie soli fizjologicznej w garnku:/
Martwie sie troche czy to nie cos powaznego, czy to nie bialaczke, fip lub inne. ale gdyby tak bylo to jego siostra tez musialaby to miec a ona sie wyleczyla po tygodniu bo dostala antybiotyk co zadzialal od razu..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 161 gości