Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milenap pisze:Mamie sie zepsuł aparat, nawet nie wiem, jak te dwie znajdy wyglądają. Ta koteczka z karkiem to podobno pręgowana burasia, a ta zdrowa kicia (kot?), to mama mówi,że ma raczej kółeczka, a nie pręgi.
Jak rozmawiałyśmy, to słyszałam, jak gada, naprawde brzmi to, jakby kotek same złe rzeczy opowiadał, głosik ma przejmujący.
modliszka pisze:Czemu mnie zawsze problemy lubią![]()
Chory kotek z lasu na noc poszedł do tej pani co go znalazła, ale ona ma alergie, nigdy nie miała żadnego zwierzęcia w domu i nie ma środków finansowych na leczenie.
Kot został znaleziony w lesie, przez tydzien siedział pod jednym drzewem!
Jedno oko całe białe, wybałuszone poza gałkę oczną, drugie zalepione ropą, koci katar....
nie wiem co z nim będzie, bo kobieta nie miała sumienia zostawić konającego kota, a teraz znikąd nie może otrzymać pomocy...
kociczka39 pisze:Milenko sorki że tak ni z gruchy ni z pietruchy,ale martwie się Kumplem mojej Myszki.Koleżanka Maciejowa była u weta na badaniach.Krew Mrubiska wyszła dobra ale "mocz jest bardzo chorego kota",podejrzenie fipa -wet stwierdził.Mam prośbę Milenko,mogłabyś zerknąć na te wyniki?Jeszcze mocniej Cię wyściskam
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4653317#4653317
kropkaXL pisze:Aniu-czy sa jakies wieści o kotku z lasu?
Milenko-i jak z kotkami u Mamy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Hana, Lifter i 42 gości