annette88 pisze:Witaj Inko
Ceść Cioćku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:Witaj Inko
maciejowa pisze:Czesc Inusiu! Nie lubie poniedzialku.
Mru
Hannah12 pisze:Hej MPIK, ale wczoraj wieczorem mieliśmy ulewę.
Ale i tak chcieliśmy siedzieć na balkonie.
Haker to nawet sadział na balustradzie i głupolek
Duźa go musiała zabrać i miał futro mokre. Pysia donosząca.
O przepraszam ja jestem Pysia sprawozdawca.
goodfriend pisze:Pysia jesteś prawie jak Szaranowicz
Duża od TiR
MaryLux pisze:annette88 pisze:Witaj Inko
Ceść CioćkuJak się cuje Melonecek?
goodfriend pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Czesc Inusiu! Duza upiekla jagodzianki. Mowi, ze pyszne. Ja tam wole wolowinke
Mru
Ja jesce nigdy w zyciu nie weidziałam jagodzianek i nie jadłam wołowinki, więc nie wiem, cy to dobre
Ja też nie, ja też nie![]()
Duża mówi, że ma skleroze bo zapomina wyjąć wołowinki z zamrażalnika
Totuś niewołowinkowy
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:Witaj Inko
U Melonaczka dobrze, wymęczony był wczoraj podróżą, ale nad ranem juz mordował muchęteraz odsypia
goodfriend pisze: A my chcemy burzę bo duszno strasznie od jakiś 3 dni...
TiR
MaryLux pisze:goodfriend pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Czesc Inusiu! Duza upiekla jagodzianki. Mowi, ze pyszne. Ja tam wole wolowinke
Mru
Ja jesce nigdy w zyciu nie weidziałam jagodzianek i nie jadłam wołowinki, więc nie wiem, cy to dobre
Totuś niewołowinkowy
Moja Duza tes mówi, ze ma sklerozę, bo zapomina kupić wołowinkę. Cy skleroza to jest to samo co skąpstwo?
Inka zastanawiająca się
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:Witaj Inko
U Melonaczka dobrze, wymęczony był wczoraj podróżą, ale nad ranem juz mordował muchęteraz odsypia
Biedna Melusia
MaryLux pisze:kothka pisze:Dzień dobry Ineczko
Deszcz przestał wreszcie padaćI już chyba nie będzie powodzi
Romek
Romecku, ale jest dusno i Duza mówi, ze fcale nie jest pewna, cy nic złego się nie stanie. Ale fcoraj była nad Odrą i mówi, ze płynie mniej wody nis ftedy, kiedy była powódź
goodfriend pisze:MaryLux pisze:goodfriend pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Czesc Inusiu! Duza upiekla jagodzianki. Mowi, ze pyszne. Ja tam wole wolowinke
Mru
Totuś niewołowinkowy
Moja Duza tes mówi, ze ma sklerozę, bo zapomina kupić wołowinkę. Cy skleroza to jest to samo co skąpstwo?
Inka zastanawiająca się
Chyba nie bo moja Duża kupiła tylko nie wyjmuje... A mówi, że nie wyjmie jak wychodzi z domu bo możemy się do niej dobrać (wołowinki)...
Dziwne te Duże.. Jedna nie kupuje a druga nie wyjmuje....
Skleroza to chyba nie dawanie kotom wołowinki...
Totuś domyślający się
kothka pisze:MaryLux pisze:kothka pisze:Dzień dobry Ineczko
Deszcz przestał wreszcie padaćI już chyba nie będzie powodzi
Romek
Romecku, ale jest dusno i Duza mówi, ze fcale nie jest pewna, cy nic złego się nie stanie. Ale fcoraj była nad Odrą i mówi, ze płynie mniej wody nis ftedy, kiedy była powódź
Pewności podobno jeszcze nikt nie ma, ale dzięki temu, że już nie leje to jest szansa, że nic się nei stanie
tyle, że podobno dzisiaj po południu znowu ma lać
Niby największa fala miała być dzisiaj w nocy, ale Duża jeszcze nie widziala, czy bardzo się woda podniosła
Romek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 165 gości