Rambo i Figaro czyli Marudzący i Wystraszony..Totuś pamiętam

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 22, 2009 7:04

Obrazek :wink:
Gratuluję zdanego egzaminu!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon cze 22, 2009 7:32

Dużo zdrówka dla mężulka - mój też się z wrzodami boryka i ciągle na jakiś beznadziejnych dietach jest. Najgorzej było, jak do wszystkiego dodawał olej lniany brrrrrrrrrrr - to samkuje jak smar maszynowy :evil:

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Pon cze 22, 2009 9:14

Dziękuję i za gratulacje i za życzenia :) Przekażę Michałowi jak tylko go zobaczę :) Dziś prawdopodobnie wyjdzie, wszystko zależy od wyniku gastroskopii...

Koty chyba w zemście, że tak długo były same nie dały mi pospać w nocy :evil: Nad ranem (ok. 5) Mały się zmęczył i poszedł spać... na mnie...
Rambo zaczyna odkrywać, że nie jestem straszna i pozwolił się z sobą pobawić myszką na wędce... Cieszy mnie to bo wyczytałam, że zabawa to najlepszy sposób na zbliżenie się z kotem do siebie :D
Mały jeszcze przed snem próbował mnie myć... Jednak chyba nie smakowałam tak jak się spodziewał i zrezygnował...Może dlatego, że futra nie mam :)

Zaraz jadę do szpitala do Michała i na moją rehabilitację... Dalsze relacje wieczorem...
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Od: Pon maja 25, 2009 10:19

Post » Pon cze 22, 2009 9:33

Czesc TiR!
U nas wstretna pogoda dzisiaj. Przykro nam z powodu waszego Duzego. Musicie go porzadnie wyprzytulac jak wroci.
Mru

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Pon cze 22, 2009 9:47

Wyprzytulamy :twisted:
TiR knujący
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Post » Pon cze 22, 2009 10:45

Stefcia się wita tutaj Mihała bózię całóje Kasia miała poszczał w obojczyk Stefcia widziała i Chalinka się marwiłyśmy Kasia nie lóbi być hora bo jest chipochądryk Stefcia bózie całóje

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Pon cze 22, 2009 11:08

Ceść poniedziałkowo i descowo
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon cze 22, 2009 11:25

CatherineTheGreat pisze:Stefcia się wita tutaj Mihała bózię całóje Kasia miała poszczał w obojczyk Stefcia widziała i Chalinka się marwiłyśmy Kasia nie lóbi być hora bo jest chipochądryk Stefcia bózie całóje

No jak ktoś się w Dżema Bonda chce bawić to z postrzałami musi się liczyć...pół biedy, że w obojczyk, a jakby tak w łepek?

Gohag

Post » Pon cze 22, 2009 16:45

Gohag pisze:
CatherineTheGreat pisze:Stefcia się wita tutaj Mihała bózię całóje Kasia miała poszczał w obojczyk Stefcia widziała i Chalinka się marwiłyśmy Kasia nie lóbi być hora bo jest chipochądryk Stefcia bózie całóje

No jak ktoś się w Dżema Bonda chce bawić to z postrzałami musi się liczyć...pół biedy, że w obojczyk, a jakby tak w łepek?

:ryk: Padłam :lol:

Jesteśmy w komplecie w domu 8)
Jutro na 7 do szpitala na gastroskopię... Dziś Michał na przepustce...

Stefciu co to jest to chipocośtam???
Totuś niedoinformowany
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

Post » Wto cze 23, 2009 8:27

Obrazek :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto cze 23, 2009 8:36

A może by tak jakieś fotki zrobić? Na blog bym wstawiła bo tam trochę licho ;-)
http://zwierzakiwplocku.blox.pl/html - choć i o Was coś jest!

Jak zdrówko szanownego TŻ?

Gohag

Post » Wto cze 23, 2009 8:46

goodfriend pisze:
Gohag pisze:

Totuś niedoinformowany

Stefcia słonko widzi Chalinka muwi chipohądryk jest to taki ktoś kto jaka ma katar to myśli rze ma raka nosa

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Wto cze 23, 2009 8:46

Czesc TiR!
Mamy dzisiaj odpowiedzialne zadanie. Opiekujemy sie nasza Duza, bo jest chora.
Mru opiekunczy

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Wto cze 23, 2009 10:24

CatherineTheGreat pisze:
goodfriend pisze:
Gohag pisze:

Totuś niedoinformowany

Stefcia słonko widzi Chalinka muwi chipohądryk jest to taki ktoś kto jaka ma katar to myśli rze ma raka nosa

I ze jus prawie za Tęcowy Most psebiega
Inka uzupełniająca

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto cze 23, 2009 11:23

Witamy :)

Gohag porobię zdjęcia ale w przyszłym tygodniu czyli jak sesję skończę ok? Bo teraz nawet nie wiem za co się brać :?

Michał w domu na szczęście gastroskopia wykazała tylko ostry stan zapalny błony śluzowej żołądka :) Uffff... Leki dieta i będzie ok :) Jesteśmy w domu :D

A ja leżę i nicnierobię :) Zbieram siły na noc :) Rambo zaczął już normalnie się do kuwety załatwiać i Duża jest cała szczęśliwa :) Ale jakaś nie wyspana chodzi :twisted: Mru to pilnujcie Dużej a ona też jest tym hipohondrakiem???
Totuś dopytujący
ObrazekObrazek
Obrazek

goodfriend

[poprzednia][następna]