Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:Tak narzekam po raz pierwszy ponieważ mam problemy finansowe czasami tak bywa że się coś wali ....nie mam zamiaru się tłumaczyć bo to nie ma sensu po prostu mnie nie stać brać więcej kotów i tyle ....mam nadzieję że od września to się zmieni.

seja pisze:Ja mam ten sam problem.
Ale użalać się,przejmować się tym nie będę,bo co mi to da?
Realnie ? Nic...
kociaki mają budkę na parkingu przy ulicy tam często koty giną pod kołami dziś dwa kociaki zbierałam z krzaków bo się zbyt oddaliły od budki niektóre bidulki mają chore oczy..... są malutkie ok 3-4 tyg a już same jedzą .j.....utro wstawie fotki kociaków.

sabina skaza pisze:kiniu jak sie konto vivy nie zapełni pieniążkami- to trzeba będzie póki co się wstrzymać z tym braniem i pomocą kotom, chyba, ze stać cię na to żeby leczyć je na własny koszt. kasa się kończy, majka już powoli nie ma z czego wam oddawać za faktury.
sabina skaza pisze:kiniu jak sie konto vivy nie zapełni pieniążkami- to trzeba będzie póki co się wstrzymać z tym braniem i pomocą kotom, chyba, ze stać cię na to żeby leczyć je na własny koszt. kasa się kończy, majka już powoli nie ma z czego wam oddawać za faktury.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości