dziewczyny przykre jest to, że nie ma kasy z konta vivy na jedzenie dla kotów i żwirek, jakby były- miałybyście zwracane. jeżeli jakimś cudem konto prywatne się powiększy- wypłacę i dam wam po parę złotych. na razie jest spłukane do cna a ostatnie 30 zł -maja przelała na karmę do nowego domu tymczasowego u kamili- na zachętę, co by to nie zrazic nowicjuszy, że na dzień dobry sami muszą sobie ze wszystkim radzić

tam dzis z mpacz78 wywiozłam 2 obłużaki- kamila już się ich nie mogła doczekać!!!!!!poprzedni dom tymczasowy z oliwy- u michała deklaruje pomoc od października po powrocie z wakacji
druga sprawa, byłyśmy na rozmowie z prezesową z sopockiego schroniska, pani zaprosiła monike, ja sie dołączyłam

wszytko juz o nas wiedziały, miały ulotki nasze

rozmowa była bardzo miła, panie chętnie pokazały całe schronisko , łącznie z pokazaniem wszytkich cudnych kociaków

jest tam mega miziasta , ładna trikolorka,ok roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!może jakby znajoma kubeczka maju nie znalazła dla siebie kota.............może by się na nią skusiła? (ciekawa jestem czy tej pani przypadł do gustu darknost- trikolorka???????????)
pani prezes sama zaproponowała nam współprace, zaoferowała monice inna panią- specjalistke od łapania dzikich kotów do sterylek na terenie sopotu, monia dostała darmowy kupon na ostatnia sopociarę z emilii platter. pani pytała się, czy jakby nam się rozluźniło, mogłybyśmy brać od nich od czasu do czasu małe kotki????????- czyli tak jak kiedys proponowałyśmy,
że udamy się o taka współprace do schronisk!!!!!!!!opowiedziałyśmy o obecnej sytuacji i o tym jak nam teraz ciężko i że DT zupełnie sie skończyły
ponadto pani prezes jest zainteresowana umieszczaniem kotów i ogłoszeń na naszej stronie adopcyjnej jako ogłoszeń grzecznościowych :)
- uważam to za wielki sukces, bo o to nam właśnie od początku chodziło!!!!!!!! byłysmy z pania prezes tez u "sopociaków" z emilii platter- nakarmić koty

ogólnie udany dzień !
potem pojechałysmy do michała do oliwy po 2 obłużaki, pani ola po 2 dniach oddała czarnego michałowi- powód, nie był miziakiem i panikował

dostał karmę od niej i tak go przekazałysmy z pokaźną wyprawką do kamili na witomino wraz z szarym bratem. no maił tez badnie na fiv, któe zrobiła p.ola- wyszło ujemne
padam na pysio...............................
betbet dziękuję, że o nas nie zapominasz