LimLim pisze:Dorciu, mala to chyba kolorystyke zmienia i bardziej Bartkowa sie robi.![]()
A wiesz, że odniosłam podobne wrażenie? Tylko nie chciałam się wychylać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
LimLim pisze:Dorciu, mala to chyba kolorystyke zmienia i bardziej Bartkowa sie robi.![]()
dorcia44 pisze:a mój Gadzina wcześniak ,miał mieć wszystko pózniej ,a wszystko przyszło szybciej...
zęby ,chodzenie ,mowa ..jeno póznie zaczął siadać ..łatwiej mu było nauczyć się chodzić jak siadać![]()
no i nie miał odruchu wyciągania rączek ,tz .jak padał to zawsze na twarz bo rączki zawsze zostawały w tym samym miejscu..zero ruchu obrony ,nieraz jego buzia wyglądała okropnie ,te klocki ,autka pod nogami
moś pisze:dorcia44 pisze:a mój Gadzina wcześniak ,miał mieć wszystko pózniej ,a wszystko przyszło szybciej...
zęby ,chodzenie ,mowa ..jeno póznie zaczął siadać ..łatwiej mu było nauczyć się chodzić jak siadać![]()
no i nie miał odruchu wyciągania rączek ,tz .jak padał to zawsze na twarz bo rączki zawsze zostawały w tym samym miejscu..zero ruchu obrony ,nieraz jego buzia wyglądała okropnie ,te klocki ,autka pod nogami
ale mi sie adoptuś wypadkowy trafil
villemo5 pisze:A ja za Sreberka potrzymam
Gohag pisze:villemo5 pisze:A ja za Sreberka potrzymam
Ja też.![]()
![]()
kyziczek pisze:Gohag pisze:villemo5 pisze:A ja za Sreberka potrzymam
Ja też.![]()
![]()
i ja![]()
dorcia44 pisze: Sreberko został w lecznicy ,ma masakrę w pyszczku ,będzie karmiony sondą aby wszystko się wygoiło,białaczka ujemna..
posikał się ze strachu![]()
Marcelibu możesz go odwiedzić .
denerwuje się ,ale coś trzeba było zrobić,nie będzie jadł nie będzie żył![]()
mam nadzieje że się uda,.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 256 gości