Gorzow. Bestie zabiły kota [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 09, 2009 16:42

Poplakalam sie :cry: w takich chwilach zastanawiam sie czy Bog istnieje. Oby ich szlag trafil!!
ObrazekEros
W stosunku do zwierząt wszyscy jesteśmy nazistami, a świat niekończącą się Treblinką.

Viena

Od: Wto kwi 07, 2009 17:14

Post » Wto cze 09, 2009 16:49

Nie byłam w stanie przeczytać do końca...
[']['][']

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto cze 09, 2009 17:37

nie mam miłosierdzia nad takimi śmieciami, niech zdechną w męczarniach , to nie są ludzie, nawet napluć na taki syf nie warto.policja od tego jest, ja zawsze zgłaszam i nie daje się spławić jeśli widzę znamiona przestępczości w traktowaniu zwierząt, dzielnicowy zna element na osiedlu, niech się za to weźmie choćby on.
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Wto cze 09, 2009 18:03

Zastanawia mnie to, że nikt nic nie słyszał... Może nikt nie chciał, a teraz im 'głupio'? Nie pojmuję tego. Dorwać takiego człowieka i wyperswadować dalsze poczynania 'tego typu' choćby przez okaleczenie ... A JAKŻE!
Gdybym dorwała pożałowaliby...

Mam nadzieję, że w końcu będzie wiadomo kto to zrobił, a wtedy na pewno ktoś im/jemu pokaże, co znaczy cierpienie.

Atevana

Od: Wto kwi 01, 2008 15:41

Post » Wto cze 09, 2009 22:15

cały dzień myślę o tej biednej koteczce...nie jestem w stanie zapomnieć tego co przeczytałam. chyba czasem łatwiej jest żyć w niewiedzy... :cry:
Obrazek Obrazek
Banda Iduli zaprasza do NASZEGO wątku

Idula

Od: Śro gru 10, 2008 10:48

Post » Wto cze 09, 2009 23:09

ja tez nie moge sie otrzasnac, beznadziejnie sie czuje, moze to ze teraz mysli o niej pare osob choc to nie wroci jej zycia, stanowi o tym ze kitka nie byla obojetna dla ludzi, pozostaje miec nadzieje ze teraz jest szczesliwa w kocim niebie, moze i lepiej zyc w niewiedzy, tez tak czesto robie, niestety dzis jak weszlam na strone tej gazety czytajac rozne wiadomosci to ten tytul scial mnie i chcialam sie z tym kims podzielic bo samej ciezko zniesc taki szok

Monika777

Od: Nie kwi 06, 2008 15:03

Post » Wto cze 09, 2009 23:16

Jedno mnie zastanawia..czy nikt nie słyszał płaczu tej kotki?! jak ktoś się boi, to można na policje zadzwonić. Nie pojmuje.
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Wto cze 09, 2009 23:18

"na czarno i w glanach"
ubieram się na czarno,glanów mam par 6[jakoś tak wyszło :twisted: ] a jakoś nigdy się nie złożyło,żebym dla totemu kaleczyła zwierzęta :evil:
moim znajomym także nie,mimo że "na czarno i w glanach" jest opisem większości z nich :evil:

smutne to co się stało,ale nie powinno być powodem do medialnej nagonki na nikogo,prócz faktycznych sprawców :evil: !
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Śro cze 10, 2009 1:10

Viena pisze:Poplakalam sie :cry: w takich chwilach zastanawiam sie czy Bog istnieje. Oby ich szlag trafil!!
To samo pomyślałam.Ryczę cały dzień. Nie moge się otrząsnąć.Jak można zadać tyle bólu? jak?Nie wierzę że nikt nie widział! Nikt nic nie słyszał!Przecież to była normalna rzeż!!!!To niemożliwe.Musieli biedactwo zaatakować w nocy. Moze kiedy spała w swojej budce. Dopadli ją gnoje.W jej małym cichym kąciku, gdzie było jej schronienie.Wywlekli i pastwili się Bóg wie ile? I nikt nic nie słyszał? W nocy kiedy słychać wszystko wyjątkowo dobrze, bo ruch zamiera?Była młodziutka. Była ostrożna, z tego co pisze.Niestety to nie wystarczyło! A ludzie nic nie powiedzą bo się boja o własne d..y. Przecież to był tylko kot.W dodatku niczyi.Może i komus w duchu żal się zrobiło ale woli siedzieć cicho i się nie narażac.A gnojki dalej będa robić swoje.

Los bowiem synów ludzkich jest ten sam
co i los zwierząt
Los ich jest jeden
Jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego
I oddech życia ten sam......
EKLEZJASTES

życzę im aby zaznali po stokroć bólu i cierpienia które zadali tej niewinnej istocie.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Śro cze 10, 2009 9:01

iza71koty pisze:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam
co i los zwierząt
Los ich jest jeden
Jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego
I oddech życia ten sam......
EKLEZJASTES

życzę im aby zaznali po stokroć bólu i cierpienia które zadali tej niewinnej istocie.

rzadko zachowuję w sobie urazę i nienawiść, uważam że truje i rani to tylko mnie samą...niepotrzebnie...

te bydlaki....należą do jednych z niewielu dla których tą nienawiść chętnie bym pielęgnowała!!! to nie są, to nie mogą być ludzie!!!!!

Boże jak możesz pozwalać by takie bestie chodziły spokojnie po tej ziemi????? jak możesz?????
jakakolwiek moja wiara w takich sytacjach załamuje się do końca.... nie docierają do mnie tłumaczenia że to szatan, wolna (zła) wola człowieka... Ojciec który kocha, szczególnie niewinne porzucone, skrzywdzone dziecko, niegdy by na to nie pozwolił...NIGDY!!!!

przepraszam jesli uraziłam czyjeś przekonania religijne... moje w tej chwili leżą w gruzach rozpaczy i nienawiści...
Obrazek Obrazek
Banda Iduli zaprasza do NASZEGO wątku

Idula

Od: Śro gru 10, 2008 10:48

Post » Śro cze 10, 2009 10:11

Idula. Moje przekonania równierz tam leżą ....
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt mar 14, 2014 16:56 Re: Gorzow. Bestie zabiły kota [*]

:!:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt mar 14, 2014 17:10 Re: Gorzow. Bestie zabiły kota [*]

życzę im tego co najgorsze
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Pt mar 14, 2014 19:59 Re: Gorzow. Bestie zabiły kota [*]

Czy coś wiadomo więcej?Odnaleziono te bezmózgi?

asiek o

Od: Śro maja 26, 2010 15:14

Post » Pt mar 14, 2014 21:06 Re: Gorzow. Bestie zabiły kota [*]

Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

[poprzednia][następna]