Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
feryenne pisze:A ja ponowię zapytanie:
Czy wiadomo, na co odeszła Misia?
Justa pisała tylko, że ma objawy panleukopenii. Czy zostało to potwierdzone?
Nie chcę panikowac na zapas, ale jeśli to panleukopenia, to chcę, żeby to weterynarz zdecydował, czy np. trzeba podać surowicę. A nic mu nie da informacja, że kicius, z którym Anulka najchętniej się bawiła, odszedł...
Justa&Zwierzaki pisze:Jak Ana je , pije , sika , nie ma bigunki , i wymoitów bawi sie , nie ma gorączkii to nie widze powodu do niepokoju , ale najlepiej idź z nia do weta aby ja zbadał i wtedy będziesz miała pewność że Anuka jest zdrowa
feryenne pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Jak Ana je , pije , sika , nie ma bigunki , i wymoitów bawi sie , nie ma gorączkii to nie widze powodu do niepokoju , ale najlepiej idź z nia do weta aby ja zbadał i wtedy będziesz miała pewność że Anuka jest zdrowa
U weta byłam w poniedziałek i bedę w poniedziałek. Zastanawiam się tylko, czy nie pójść jeszcze raz pomiędzy
Ana wygląda i zachowuje się zdrowo.
Na wszelki wypadek poproszę jednak na PW ten telefon do Twojego weta. Gdybyś tez mogła mi napisać, jaką metodą Anulka miała robiony test na coronowirusa i co dokładnie wyszło (wet wypytywał, a ja nie umiałam powiedzieć...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, elmas i 103 gości