Plusia pisze:A jeśli już zdradzam swoje tajemnice to ja w 27 metrach miałam dwa koty i psa na dodatek. Przychodziły to brałam. A miałam wybór?
na Szaraczku nie kończymy naszej historii

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Plusia pisze:A jeśli już zdradzam swoje tajemnice to ja w 27 metrach miałam dwa koty i psa na dodatek. Przychodziły to brałam. A miałam wybór?
Idula pisze:na Szaraczku nie kończymy naszej historii
aamms pisze:Idula pisze:na Szaraczku nie kończymy naszej historii
Mam nadzieję..
A gdzie ciąg dalszy?
tillibulek pisze:ten wątek nastraja mnie optymistycznie... czytam i widze wiele podobienstw do mojej sytuacji...
tez TŻ niechetny na większa ilosc kotow niz jeden
tez prosilam, blagalam, zebysmy wzieli nasza ukochaną kicie - moja milosc tygryskową - od rodzicow i spotkalam sie ze zdecydowanym sprzeciwem (chociaz tutaj tez przewazyly wzgledy finansowe, bo kicia jest bardzo chora
)
ale fajnie czytac wypowiedzi przywracające wiare w TŻ i ich uczucia tacierzyńskie do kotecków
Idula pisze:z aktualnie frustrujących spraw...walczymy z glistami...
wygląda na to że vetminth kompletnie nie zadziałał bo nie znalazłam żadnejcholerka!
Aia pisze:uroczą pozę Kota udało mi się uchwycićale to już w ascheowy temacie
[/size]
pozdrawiam
A.
Idula pisze:Aia pisze:uroczą pozę Kota udało mi się uchwycićale to już w ascheowy temacie
[/size]
pozdrawiam
A.
Aia właśnie widziałam. nie mogę uwierzyć że ta pięknota ma właścicieli.... on normalnie ma romans z Tobą na boku!!!!
PS. Szarak właśnie siedzi mi przed ekranem zasłaniając co się tylko da...ale szepcze pozdrowienia dla Cioci Aiiiiii
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Silverblue i 90 gości