Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milenap pisze:Nie chciałabym, zeby ktoś, jako potencjalny dt przestraszył sie tych kosztów, tylko o to mi chodzi![]()
milenap pisze:Erin, ale wyniki są niezłe, więc według mnie najważniejszy jest tymczas dla niej, na szybko można zacząć z ludzkim, a za chwilę myślec ewentualnie o Virbagenie.
Nawet najlepsze leki nic nie dadzą, jeśli kicia nie będzie pod czyjąś opieką![]()
Dlatego myśle, ze nie ma co straszyc ewentualnego dt kosztami Virbagenu, o tym można pomyśleć za chwilę, myślę, ze dom to podstawa tutaj.
milenap pisze:Aniu, wiadomo, że Virbagen byłby idealny, ale ja staram się myśleć oszczędnosciowo, bo nawet jeśli uda sie zebrać pieniądze na Virbagen, a nie będzie choćby tymczasu, to niestety nie będzie dobrzeNie chciałabym, zeby ktoś, jako potencjalny dt przestraszył sie tych kosztów, tylko o to mi chodzi
![]()
A ile kosztuje interferon koci? Coś mi się obiło o uszy, że około 200 zł tak? tylko nie pamiętam ile dawek wychodzi za te 200 zł..
to się podaje w zastrzyku ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510, lucjan123, Sillka i 77 gości