phantasmagori pisze:ja caly czas mam nadzieję ze to tylko ropień - z raka ropa raczej nie wypływa ? a brzusio może być duży np od robaliTrzymam
aby tak właśnie było

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
phantasmagori pisze:ja caly czas mam nadzieję ze to tylko ropień - z raka ropa raczej nie wypływa ? a brzusio może być duży np od robaliTrzymam
aby tak właśnie było
aby tak właśnie było
Gohag pisze:Sama nie wiem co gorsze - transport czy zastrzyki u kota. Pies to OK - sama daję radę, ale z kotami jest baaardzo trudno. Kiedyś miałam taką maleńką znajdę to jakoś dawałam radę. Teraz jak jestem z moim łobuzem u weta to dwie osoby go trzymają a trzecia kłuje...i też czasem się wyrwie.
Gohag pisze:phantasmagori - zaglądałam na ten wątek - pieniążki skończyły im się chyba już w kwietniuale może się mylę..
Sisi zdrówka życzymy - dostałaś szansę na lepsze życie nie może się zmarnować editsorki - net mi wariował stąd dubel !
Justa&Zwierzaki pisze:Właśnie wróciliśmy od weta, miała USG i pobrana krew , dostała kolejne zastrzyki do podania codziennie aż do poniedziałku a we wtorek RTG głowy i w zalezności co to za zmiana jest bo jesli jest to tylko paskudny ropień to ją od razu wysterylizujemy ( niesty sterylki z U.M u mojego weta już sie skończyły ) ale jeśli to jest rak to jej nie będziemy męczyć , USG nie wykazało jednoznacznie co jej jest , jedynie wiemy że na pewno nie jest w ciąży i nie ma w brzusiu wody . Sissi jest już bardzo wiekowa ...
kropkaXL pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Właśnie wróciliśmy od weta, miała USG i pobrana krew , dostała kolejne zastrzyki do podania codziennie aż do poniedziałku a we wtorek RTG głowy i w zalezności co to za zmiana jest bo jesli jest to tylko paskudny ropień to ją od razu wysterylizujemy ( niesty sterylki z U.M u mojego weta już sie skończyły ) ale jeśli to jest rak to jej nie będziemy męczyć , USG nie wykazało jednoznacznie co jej jest , jedynie wiemy że na pewno nie jest w ciąży i nie ma w brzusiu wody . Sissi jest już bardzo wiekowa ...
Musi-no po prostu musi być dobrze!!!!!!!!!
I tego będę się trzymać![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 706 gości