Koty u B.Wahl.cz.III.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 15, 2009 12:31

Jeszcze cóś - możecie mnie spokojnie zabić za OT - proponuję zgodne Obrazek dla Zofii :)
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Od: Pt sty 11, 2008 18:08

Post » Pt maja 15, 2009 12:49

MalgosiaD pisze:Jeszcze cóś - możecie mnie spokojnie zabić za OT - proponuję zgodne Obrazek dla Zofii :)

Lepiej żebym ja nie śpiewała. :lol:
Ale bardzo dziękuję za zdjęcia klusek C.S.Z. i S.N.E. Takiej sesji profesjonalnej, to jeszcze żadne stworzenie u mnie nie miało. :D
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt maja 15, 2009 12:56

Czytam o szykującej się akcji i przypomniało mi się, że w Jankach (okolice Ikei) jest wypożyczalnia sprzętu budowlanego itp. Mają bardzo konkurencyjne ceny - za wiertarkę udarową (kolosa) na 1 dzień płaciliśmy 9 zł. Na 100% mają opalarkę do farby.
Może dobry sprzęt byłby jakimś ułatwieniem?
Obrazek

Obrazek

teapot

Od: Nie maja 04, 2008 10:52

Post » Pt maja 15, 2009 13:00

teapot pisze:Czytam o szykującej się akcji i przypomniało mi się, że w Jankach (okolice Ikei) jest wypożyczalnia sprzętu budowlanego itp. Mają bardzo konkurencyjne ceny - za wiertarkę udarową (kolosa) na 1 dzień płaciliśmy 9 zł. Na 100% mają opalarkę do farby.
Może dobry sprzęt byłby jakimś ułatwieniem?

Wierzcie jej. Widziałam ją w akcji z wkrętarką etc. Jest bezkonkurencyjna!
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt maja 15, 2009 17:07

My mamy dowolny ręczny sprzęt budowlano-remontowy ale nie wiem jak będzie w następna sobotę. :wink: Może znów uda się jakiemuś zwierzakowi znaleźć dom? Co prawda DużyFacetzBroda zarzeka się, że dwa razy w miesiącu sobota wyjęta z życiorysu to dość ale życie :wink: weryfikuje plany więc nic nie obiecam.

:balony: :piwa: :balony: Zofio, wszystkiego najlepszego.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Pt maja 15, 2009 17:45

Powstaje nowa strona fundacji, tu mozna zobaczyc wersje robocza.
www.ostatniaszansa.home.pl

Moze znajda sie kreatywne osoby, ktore napisza bardziej chwytajace za serce teksty? albo bardziej sensowne?
Robie to na szybko, zeby wylaczyc (moze w weekend) stara strone, ale wszelkie uwagi i propozycje sa mile widziane.
Nasze tygrysy - Ginger i Fred: viewtopic.php?t=84021

Obrazek

_espresso

Od: Czw lis 06, 2008 12:57

Post » Pt maja 15, 2009 18:06

Modjeska pisze:..............

:balony: :piwa: :balony: Zofio, wszystkiego najlepszego.

To i ja dołączę... Jeśli można... Zofio - wszelkiej pomyślności !!!

Przyszła sobota ... Korci mnie, chociaż zawsze bałam się schronisk i przytulisk... Taka "fobia"... Zazwyczaj unikam bezpośrednich kontaktów. Nieco się tego wstydzę, ale staram się zrównoważyć pozostałym działaniem.
Stara baba już jestem, ale może tym razem... (Jak mnie coś nie dopadnie w międzyczasie... Może się przydam... Psów się nie boję... -chociaż...- starość nie radość-tak mówią.)

przyjaciel_koni

Od: Nie lis 11, 2007 21:01

Post » Pt maja 15, 2009 19:04

_espresso pisze:Powstaje nowa strona fundacji, tu mozna zobaczyc wersje robocza.

Moze znajda sie kreatywne osoby, ktore napisza bardziej chwytajace za serce teksty? albo bardziej sensowne?
Robie to na szybko, zeby wylaczyc (moze w weekend) stara strone, ale wszelkie uwagi i propozycje sa mile widziane.

Fajnie się zapowiada :)
Tekst o aktualnej sytuacji w fundacji jest jasny i rzeczowy, podoba mi się , ja bym nie zmieniała.
Czy docelowo bedą na stronie zdjecia wszystkich zwierzakow wydartych z tego piekła? Te zdjęcia "przedtem i teraz" są bardzo zachęcające, pokazują, jak zwierzak się zmienia w dobrych warunkach. Mogą stanowić dużą zachętę dla potencjalnych domkow, ktore obawiają się adoptować chore zwierzę.

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Pt maja 15, 2009 19:16

_espresso pisze:Powstaje nowa strona fundacji, tu mozna zobaczyc wersje robocza.

Trochę tekst zmieniłam... Zobaczcie, czy może być...

Pomóżmy zwierzętom, które dostały tu swoją OSTATNIĄ SZANSĘ...

SZANOWNI PAŃSTWO - PRZYJACIELE ZWIERZĄT !
LUDZIE O WIELKICH SERCACH, DARCZYŃCY.

Prosimy wejrzyjcie w serca i w swoim sumieniu oceńcie problem, nie odwracajcie się od skrzywdzonych zwierząt przebywających w przytulisku w boguszycach !!!
Pomagajmy wspólnie zwierzętom, a nie znanym nazwiskom !!!

Wszyscy zapewne pytają, kto jest winien obecnej sytuacji w przytulisku ?
To tak naprawdę My, wszyscy, ludzie, zwiedzeni złudnym, sielskim obrazem medialnym i brakiem wyobraźni !
Znów ucierpiały zwierzęta i czas temu położyć kres !!!
To nasz szczególny obowiązek wynikający z nadrzędności nad nimi !!!
Zwierzęta same nie mają głosu !!! Wystąpmy w Ich imieniu i pomóżmy !!!

W nawiązaniu do oświadczenia na naszej stronie dotyczącego usunięcia pani Bożeny Wahl z funkcji Prezesa zarządu Fundacji Ostatnia Szansa, informujemy, że numer konta fundacji nie uległ zmianie. Obecnie dostęp do konta mają członkowie zarządu pod kontrolą Rady Fundacji.

Do 17 maja ukaże się pełny tekst nowego statutu, uchwały, protokół, wnioski, stan konta (od chwili zablokowania dostępu byłej pani prezes), wydatki, oraz zdjęcia, opisy.

Przepraszamy za zwłokę.
Teraz najpilniejszą sprawą są zaległe obowiązkowe szczepienia psów i sterylizacje i to bardzo pilne, aby zapobiec dalszemu rozmnażaniu.

Wszystkich chętnych zapraszamy do współpracy, jesteśmy otwarci na wszelkie uwagi, konstruktywną krytykę, propozycje, pomoc w każdej formie, pilnie poszukiwani weterynarze-chirurdzy do robienia sterylizacji, obecnie pomagająca nam pani dr Anna Mróz nie jest w stanie podołać temu działaniu !!!
Na dzisiaj 30 suczek jest do wysterylizowania ! To ogrom potrzeb !!!
Wiele zwierząt ma szereg schorzeń, w tym poważnych..., potrzebna naprawdę regularna opieka weterynaryjna i porządne leczenie.

Z nadzieją, że nikt nie odwróci się od tej licznej gromady (jesteśmy w trakcie ewidencji) tak skrzywdzonych zwierząt, ponawiamy prośbę o każde możliwe wsparcie !!!
Bez Państwa pomocy cudu nie dokonamy. Jednak razem mamy szansę !!!

ZARZĄD FUNDACJI: Ewa Wiśniewska, Agnieszka Piotrowska

przyjaciel_koni

Od: Nie lis 11, 2007 21:01

Post » Pt maja 15, 2009 19:27

Zosiu- i na tym wątku pragne złożyć Ci życzenia-samych szczęśliwych dni i spełnienia marzeń!!!
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt maja 15, 2009 20:10

Ja tez z życzeniami lece i badylem w zębach!! :D
Wszystkiego tego, czego warto jest pragnąć! :)
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt maja 15, 2009 20:16

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt maja 15, 2009 20:20

kropkaXL pisze:Zosiu- i na tym wątku pragne złożyć Ci życzenia-samych szczęśliwych dni i spełnienia marzeń!!!
Obrazek

dołączam się do życzeń :D wszystkiego naj, naj, naj :D

mikrejsza

Od: Nie sty 20, 2008 13:14

Post » Pt maja 15, 2009 20:39

również biegnę z życzeniami :)
wszystkiego naj
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pt maja 15, 2009 21:52

Ja jeszcze zanim padnę. Jezeli wszystko dobrze zrozumiałam, to czekam jutro o ósmej tam gdzie w zeszłą sobotę i wypatruję Zofii oraz poldka.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

[poprzednia][następna]