Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Ja na wychodnym mówię: Pa pa koty, Psocie, pilnuj dziewczyn, żeby się nie pobiły
MarciaMuuu pisze: Chyba założę wątek na temat tego grzyba po południu. Może ktoś to (wy)leczył.

amyszka pisze:MarciaMuuu pisze: Chyba założę wątek na temat tego grzyba po południu. Może ktoś to (wy)leczył.
to dobry pomysł - co wiele głów to niejedna![]()
JoasiaS pisze:amyszka pisze:MarciaMuuu pisze: Chyba założę wątek na temat tego grzyba po południu. Może ktoś to (wy)leczył.
Też tak myślę![]()
Leczyliśmy kiedyś Sznyca z grzyba, ale widzę, że to był grzyb-pikuś w porównaniu z tym Wypłosiowym...![]()
MarciaMuuu pisze:JoasiaS pisze:amyszka pisze:MarciaMuuu pisze: Chyba założę wątek na temat tego grzyba po południu. Może ktoś to (wy)leczył.
Też tak myślę![]()
Leczyliśmy kiedyś Sznyca z grzyba, ale widzę, że to był grzyb-pikuś w porównaniu z tym Wypłosiowym...![]()
Pewnie, bo widzisz, to dlatego, że Wypłoś mieszka u mnie. Jak by mieszkał u ciebie to by tego grzyba nie dostał.
JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:JoasiaS pisze:amyszka pisze:MarciaMuuu pisze: Chyba założę wątek na temat tego grzyba po południu. Może ktoś to (wy)leczył.
Też tak myślę![]()
Pewnie, bo widzisz, to dlatego, że Wypłoś mieszka u mnie. Jak by mieszkał u ciebie to by tego grzyba nie dostał.
Przestań tak gadać, Marcia
MarciaMuuu pisze:No szzzzooooo![]()
To przeca jest klątwa![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości