Czytam, nie piszę, bo nic mądrego nie dodam.. Staram się myślami być przy Was..
A z tym mieszkaniem - mam nadzieję, że mądre głowy zdołają pomóc - przez pw.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dolores pisze:Dorciu te 800 złotych czynszu mnie przeraża![]()
neris pisze:Wiecie co, Bulefka miała straszną noc, ta cała Emila z Irlandii nasłała Straż Miejską która zabrała szczeniaczki, zawiozła do schroniska do uśpienia, położyli te szczeniaki same samiusie i kilka godzin tak leżały głodne, wyziębione!!!
To się chyba nadaje do sprawy prokuratorskiej, nie wiem.
Udało się je odzyskać i oddać matce.
Serniczek pisze:neris pisze:Wiecie co, Bulefka miała straszną noc, ta cała Emila z Irlandii nasłała Straż Miejską która zabrała szczeniaczki, zawiozła do schroniska do uśpienia, położyli te szczeniaki same samiusie i kilka godzin tak leżały głodne, wyziębione!!!
@#$*^ i inne podobne wyrazy......![]()
![]()
dorobella pisze:Serniczek pisze:neris pisze:Wiecie co, Bulefka miała straszną noc, ta cała Emila z Irlandii nasłała Straż Miejską która zabrała szczeniaczki, zawiozła do schroniska do uśpienia, położyli te szczeniaki same samiusie i kilka godzin tak leżały głodne, wyziębione!!!
@#$*^ i inne podobne wyrazy......![]()
![]()
Normalnie nie mogęTo na dogo toczy się dyskusja o babie, która głodzi 7 kotów i psa (w tym koty z miau), nie wpuszcza OTOZu ani kontroli od listopada, koty w strasznym stanie i nic, nikt nie robi... a Bufelce chcieli zrobić sajgon...paranoja....
Nie jestem pewna, ale z tego co wiem to opieka społeczna dofinansowuje czynsz jak nie ma zaległości, a jak są , albo powstają w trakcie dofinansowania to automatycznie je wstrzymują. Oprócz tego nie można przekraczać metrażu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Wasabi88 i 136 gości