TYTEKwiecznygilarz - nasze smutaskowo -dzięki że jesteście.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 28, 2009 9:20

Czytam, nie piszę, bo nic mądrego nie dodam.. Staram się myślami być przy Was..

A z tym mieszkaniem - mam nadzieję, że mądre głowy zdołają pomóc - przez pw.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto kwi 28, 2009 9:44

:?
Serniczek

Post » Wto kwi 28, 2009 10:05

Dorcia nie napisze nic odkrywczego ale ja na waszym miejscu postarała bym się zamienic to wasze mieszkanie lub postarac sie o lokal socjalny
Teraz kiedy grześ jest chory macie pierwszeństwo i nie obowiązuje was kolejka
Mało tego powinniście dostac lokal na parterxe bo taki lokal nalezy się rodzinom w których jest osoba niepełnosprawna a PERFRON ma srodki na dostosowanie mieszkań w takich sytuacjach
A wy przecierz ubiegaliscie sie o ustalenie stopnia niepełnosprawności
Dorciu te 800 złotych czynszu mnie przeraża :roll:
Nerisku a twojemu bratu z kolej zazroszczę takiego niskiego :oops:
Obrazek

"Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś..." Antoine de Saint Exupery (Mały Książe)

Dolores

Od: Nie gru 02, 2007 19:46

Post » Wto kwi 28, 2009 10:09

Wiecie co, Bulefka miała straszną noc, ta cała Emila z Irlandii nasłała Straż Miejską która zabrała szczeniaczki, zawiozła do schroniska do uśpienia, położyli te szczeniaki same samiusie i kilka godzin tak leżały głodne, wyziębione!!!
To się chyba nadaje do sprawy prokuratorskiej, nie wiem.
Udało się je odzyskać i oddać matce.
Obrazek
Obrazek

neris

Od: Czw lis 16, 2006 10:58

Post » Wto kwi 28, 2009 10:13

Dolores pisze:Dorciu te 800 złotych czynszu mnie przeraża :roll:

Za mieszkanie, gdzie pali się węglem i które nie jest przyłączone do miejskiej kanalizacji.

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

Post » Wto kwi 28, 2009 10:35

neris pisze:Wiecie co, Bulefka miała straszną noc, ta cała Emila z Irlandii nasłała Straż Miejską która zabrała szczeniaczki, zawiozła do schroniska do uśpienia, położyli te szczeniaki same samiusie i kilka godzin tak leżały głodne, wyziębione!!!

@#$*^ i inne podobne wyrazy...... :evil: :evil: :evil:
Serniczek

Post » Wto kwi 28, 2009 10:42

Mój brat sobie sam zrobił ogrzewanie gazowe, bo wcześniej były piece kaflowe, a oni z małym dzieckiem bali się. No i tylko zimna woda była, to wszystko obniża chyba czynsz.
Obrazek
Obrazek

neris

Post » Wto kwi 28, 2009 10:59

Serniczek pisze:
neris pisze:Wiecie co, Bulefka miała straszną noc, ta cała Emila z Irlandii nasłała Straż Miejską która zabrała szczeniaczki, zawiozła do schroniska do uśpienia, położyli te szczeniaki same samiusie i kilka godzin tak leżały głodne, wyziębione!!!

Normalnie nie mogę 8O To na dogo toczy się dyskusja o babie, która głodzi 7 kotów i psa (w tym koty z miau), nie wpuszcza OTOZu ani kontroli od listopada, koty w strasznym stanie i nic, nikt nie robi... a Bufelce chcieli zrobić sajgon...paranoja....

Nie jestem pewna, ale z tego co wiem to opieka społeczna dofinansowuje czynsz jak nie ma zaległości, a jak są , albo powstają w trakcie dofinansowania to automatycznie je wstrzymują. Oprócz tego nie można przekraczać metrażu.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Wto kwi 28, 2009 11:36

Rozmawiałam wczoraj dosyć długo z Emilka i powiem tyle ta dziewczyna ma wieksze serce i więcej rozumu w głowie niż ci wszyscy mądrzy którzy jej radzą
Nomen omen muszę tez przyznac ze martwie sie o nia bo to młode dziewcze a walą w nia gromy z róznych stron
Obrazek

"Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś..." Antoine de Saint Exupery (Mały Książe)

Dolores

Od: Nie gru 02, 2007 19:46

Post » Wto kwi 28, 2009 14:33

Trzymam kciuki! Życzę Ci wytrwalości i siły Dorciu44! Smile

Anuuusia

Od: Czw sty 29, 2009 20:33

Post » Wto kwi 28, 2009 14:53

dorobella pisze:
Serniczek pisze:

Normalnie nie mogę 8O To na dogo toczy się dyskusja o babie, która głodzi 7 kotów i psa (w tym koty z miau), nie wpuszcza OTOZu ani kontroli od listopada, koty w strasznym stanie i nic, nikt nie robi... a Bufelce chcieli zrobić sajgon...paranoja....

Nie jestem pewna, ale z tego co wiem to opieka społeczna dofinansowuje czynsz jak nie ma zaległości, a jak są , albo powstają w trakcie dofinansowania to automatycznie je wstrzymują. Oprócz tego nie można przekraczać metrażu.

dorobella, gdzie ten wątek?

Dorciu, trzymaj się, cholera, nie wiem, co napisać. Widzę, że kiepsko. Silna babka z ciebie.
Kurcze, naprawdę nie da się nic zrobić z tym mieszkaniem?

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Wto kwi 28, 2009 15:37

Kurczę, przyszło mi powiadomienie, włażę i czytam że szpital, że skrzep, a to nie wiem dlaczego ale przyszło do starego wątku...

Dzwoniłam do Dorci i mówiła, że jest w szpitalu z Grzesiem. Nie wiem co się stało...
Obrazek
Obrazek

neris

Post » Wto kwi 28, 2009 15:41

gosiar pisze:dorobella, gdzie ten wątek?

http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne ... ec-136428/
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Wto kwi 28, 2009 15:54

Przepraszam za ciągłe OT, ale aamms ten wątek nie jest o babce, która do siebie nikogo nie wpuszcza...
Chodziło mi o ten z 7 głodzonymi kotami.

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Wto kwi 28, 2009 16:01

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

[poprzednia][następna]