Cuda nie koty

Hop po domki moje sliczne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinia2511 pisze:Mam na imię Asia i chyba nadszedł czas by się przywitać w Wami:)
To w naszym domku ma zamieszkać Alinka..
Zaczęło się od tego, że to Alexik znalazł nas.. szukałam czegoś w necie, nie mam pojęcia co kliknęłam zaaferowana szukaniem, aż nagle wyskoczyło mi ogłoszenie o Alexiku.. Napisałam pytanie czy to nadal aktualne, dostałam maila z filmikiem, trafiłam tu do Was na forum i..zakochaliśmy się od razu w Alince!!
W domu filmik z nią leci co chwilkę:) Myślę że to Alexik znalazł swojej siostrze Dom,,
Czytam Was mniej więcej od kilku dni ale jakoś brakowało mi odwagi by się wpisać, skontaktowałam się z Panią Justyną, nawiasem mówiąc - przesympatyczną i kochaną kobietką!! i nie chcąc niczego zapeszyć, wpisuję się dopiero dzisiaj, jak wszystko jest zapięte na ostatni guzik
Co najdziwniejsze, moja starsza córka ma na imię Justyna:) a młodsza Alicja i mówimy do niej Alutek, Alutko:)) małe zrządzenie losu:))
Mamy nadzieję że Alinka będzie u nas dobrze się czuła, zrobimy wszystko by była szczęśliwą Kicią, mamy dla niej serca pełne miłości i ciepły, spokojny dom..
Jutro przyjedziemy całą rodzinką, zrobimy przy okazji dziewczynkom wycieczkę:) chcemy żebyście poznały całą naszą czwórkę:)
Będziemy też trzymać z całych sił kciuki za Alexika!!
Pozdrawiam Was serdecznie i do zobaczenia jutro!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 759 gości