Alinka i Alex - czy maja szanse na dom Tychy.Borcia juz ma:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 23, 2009 11:57

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Cuda nie koty :!: :!: 8) Alinka ma takie duze, madre ozeta, a Alex to calusnik ;)

Hop po domki moje sliczne :!: :*:* Do zobaczena w sobote, kochane pyszczki :!:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt kwi 24, 2009 10:29

cudne rodzeństwo czeka...a tu dzisiaj nikt nie zagląda...hop maluszki
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt kwi 24, 2009 12:50

jak sie dzis miewaja moje kochane pieszczochy? :) Jak zwykle posylam mizianko, caluski, pomruczenia i co tylko hccecie :) Hop po domki :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt kwi 24, 2009 15:19

Alinka jutro pojedzie do nowego domku , do Goczałkowic , bedzie karmiona RC i będzie wysterylizowana , przyjada po nia całą rodzinka :):):)
Jej mlodymi paniami będą 2 dziewczynki 13 i 3 letnie i juz sie nie moga doczekać Alinki . Jak ogladały filmik zrobiony przez cudowna mame Korciaczek toi az sie popłakały :):):)
Bardzo dziękuje wszystkim którzy pomagali tej pieknej damie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt kwi 24, 2009 17:20

Alinka :dance: :dance2: :dance: :dance2: :balony: :1luvu: Aleks :placz: :placz: :placz:

POKOCHAJ ALEKSA!!!!!!
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Pt kwi 24, 2009 22:14 Alinka.. nasza kruszynka ;*

Mam na imię Asia i chyba nadszedł czas by się przywitać w Wami:)
To w naszym domku ma zamieszkać Alinka..

Zaczęło się od tego, że to Alexik znalazł nas.. szukałam czegoś w necie, nie mam pojęcia co kliknęłam zaaferowana szukaniem, aż nagle wyskoczyło mi ogłoszenie o Alexiku.. Napisałam pytanie czy to nadal aktualne, dostałam maila z filmikiem, trafiłam tu do Was na forum i..zakochaliśmy się od razu w Alince!!
W domu filmik z nią leci co chwilkę:) Myślę że to Alexik znalazł swojej siostrze Dom,,
Czytam Was mniej więcej od kilku dni ale jakoś brakowało mi odwagi by się wpisać, skontaktowałam się z Panią Justyną, nawiasem mówiąc - przesympatyczną i kochaną kobietką!! i nie chcąc niczego zapeszyć, wpisuję się dopiero dzisiaj, jak wszystko jest zapięte na ostatni guzik :)

Co najdziwniejsze, moja starsza córka ma na imię Justyna:) a młodsza Alicja i mówimy do niej Alutek, Alutko:)) małe zrządzenie losu:))

Mamy nadzieję że Alinka będzie u nas dobrze się czuła, zrobimy wszystko by była szczęśliwą Kicią, mamy dla niej serca pełne miłości i ciepły, spokojny dom..

Jutro przyjedziemy całą rodzinką, zrobimy przy okazji dziewczynkom wycieczkę:) chcemy żebyście poznały całą naszą czwórkę:)
Będziemy też trzymać z całych sił kciuki za Alexika!!

Pozdrawiam Was serdecznie i do zobaczenia jutro!!
Obrazek Obrazek
...Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera..

kinia2511

Od: Wto kwi 21, 2009 23:30

Post » Pt kwi 24, 2009 22:19 Re: Alinka.. nasza kruszynka ;*

kinia2511 pisze:Mam na imię Asia i chyba nadszedł czas by się przywitać w Wami:)
To w naszym domku ma zamieszkać Alinka..

Zaczęło się od tego, że to Alexik znalazł nas.. szukałam czegoś w necie, nie mam pojęcia co kliknęłam zaaferowana szukaniem, aż nagle wyskoczyło mi ogłoszenie o Alexiku.. Napisałam pytanie czy to nadal aktualne, dostałam maila z filmikiem, trafiłam tu do Was na forum i..zakochaliśmy się od razu w Alince!!
W domu filmik z nią leci co chwilkę:) Myślę że to Alexik znalazł swojej siostrze Dom,,
Czytam Was mniej więcej od kilku dni ale jakoś brakowało mi odwagi by się wpisać, skontaktowałam się z Panią Justyną, nawiasem mówiąc - przesympatyczną i kochaną kobietką!! i nie chcąc niczego zapeszyć, wpisuję się dopiero dzisiaj, jak wszystko jest zapięte na ostatni guzik :)

Co najdziwniejsze, moja starsza córka ma na imię Justyna:) a młodsza Alicja i mówimy do niej Alutek, Alutko:)) małe zrządzenie losu:))

Mamy nadzieję że Alinka będzie u nas dobrze się czuła, zrobimy wszystko by była szczęśliwą Kicią, mamy dla niej serca pełne miłości i ciepły, spokojny dom..

Jutro przyjedziemy całą rodzinką, zrobimy przy okazji dziewczynkom wycieczkę:) chcemy żebyście poznały całą naszą czwórkę:)
Będziemy też trzymać z całych sił kciuki za Alexika!!

Pozdrawiam Was serdecznie i do zobaczenia jutro!!

kinia witamy serdecznie.... a może dacie radę dać domek dwójce rodzeństwa....ja z doświadczenia wiem, że kotki mniej się nudzą jak są w dwójkę.... przez 8 lat miałam jedynaczkę i dzisiaj wiem, że to nie był najlepszy pomysł .... rozumiem też, że nie zawsze ma się mozliwości....ogromnie się cieszę, że się odezwałaś na miau
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Sob kwi 25, 2009 7:44

Kiniu :1luvu: witamy Cię na forum i ogromnie cieszymy się że dasz dom Alince :D

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Sob kwi 25, 2009 7:57

Pani Joasiu :1luvu: witamy na forum!
Cieszymy się ogromnie, że Alinka będzie miała taki wspaniały domek!
Alinka będzie miała się zapewne dobrze i będzie szczęśliwa :ok:

Co do wypowiedzi Petki (post wyżej) faktycznie - co dwa koty to nie jeden :lol: , jednak w przypadku Aleksa i Alinki nie jest to dobry pomysł :oops: Aleks bardzo męczy Alinkę, a kicia się powoli wycofuje...Ten dom można powiedzieć, że ratuje koteczkę przed straceniem zaufania do ludzi. Średnio dobrze się czuje w kocim towarzystwie, ale za to w dwunożnym - idealnie :ok: To istna kocia przytulanka, rozmruczany traktorek :D

Kiniu2511 mamy nadzieję, że spotkamy się na wystawie :D
Do zobaczenia !!!!
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Sob kwi 25, 2009 13:36 DZIĘKUJEMY!!!

Dziewczyny, tak się cieszymy że Was poznaliśmy!!
Dziękujemy za Alinkę!! Za cały trud który włożyłyście w jej odratowanie, w opiekę, za Waszą miłość do niej, bez Was nie byłoby jej dziś z nami!!!

Zapraszamy Was na nasz wątek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4345197#4345197

Od dziś 25.kwietnia będzie kolejnym Świętem zaznaczonym w naszym rodzinnym kalendarzu:)

Szczególne uściski i buziaki dla Justyny i Kciarczek!!
Trzymamy mocno kciuki za Wystawę i życzymy Cudownych Nowych Domków dla wszystkich zwierzaczków!!!!

Alexik, jesteśmy z Tobą całym sercem!!!!
Obrazek Obrazek

kinia2511

Post » Sob kwi 25, 2009 14:21

Mam taką malutką prośbę:) :oops:
Robicie takie śliczne banerki z kotkami.. czy możemy prosić Was prosić o taki specjalny banerek dla nas?

Z góry dziękujemy!!!!!!

ps. Alinka dalej ucina sobie drzemkę w szafie :D
Obrazek Obrazek

kinia2511

Post » Nie kwi 26, 2009 22:58

Borcia w domku...Alinka w domku....Aleksik w domku
:dance: :dance2: :dance: :dance2:

Petka

Post » Pon kwi 27, 2009 19:17

czyli wątek zakończył się szczęśliwie, trzymajcie się grzecznie koteczki w swoich nowych domkach !

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Śro kwi 29, 2009 1:30

Witam :)
Alexik świetnie czuje się w nowym domku, więcej na ten temat tutaj.
Pozdrawiam :wink:

Artaniel

Od: Śro kwi 29, 2009 0:22

Post » Śro kwi 29, 2009 13:22

jaka to radosc!!!!!!!!!!!!!

Alex Alinka Borcia - z takim trudem odchuchane, wyratowane...
I maja domki!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hurra!!!

Miłko - pozdrawiam Cie serdecznie;)
Kiniu - Dziekuje za wizyte na wystawie;) witaj na forum:) i opiekuj sie Alinka!!! ;)
Artaniel(u?) - witaj na forum rowniez - i opiekuj sie Alexem:)

Trzymam za Was kciuki!!!
ObrazekObrazekObrazek

Solaris1983

Od: Pon mar 09, 2009 20:14

[poprzednia][następna]