Alinka zaczęła jeść!! Zjadła pół saszetki mokrego jedzonka i mruczy aż domek się trzęsie:)))
Nasze kochane maleństwo

kinia2511 pisze:Wiadomość z ostatniej chwili!!
Alinka zaczęła jeść!! Zjadła pół saszetki mokrego jedzonka i mruczy aż domek się trzęsie:)))
Nasze kochane maleństwo![]()
A tez dzis jest szczesliwy dzień dla Alexika , poszedł do swych dużych na os "W" i lepiej trafic nie mógł , jak go tylko przyniosłyśmy z Korciaczka to Alexio wyszedł z transporterka jagdyby nigdy nic i zaczł rozdawać buziaki wszystkim domownikom a wziety na ręce to az przebierał nóżkami ale mam nadzieje ze więcej napisze nowy domek Justa&Zwierzaki pisze:kinia2511 pisze:Wiadomość z ostatniej chwili!!
Nasze kochane maleństwo![]()
bardzo i to bardzo sie ciesze![]()
![]()
A tez dzis jest szczesliwy dzień dla Alexika , poszedł do swych dużych na os "W" i lepiej trafic nie mógł , jak go tylko przyniosłyśmy z Korciaczka to Alexio wyszedł z transporterka jagdyby nigdy nic i zaczł rozdawać buziaki wszystkim domownikom a wziety na ręce to az przebierał nóżkami ale mam nadzieje ze więcej napisze nowy domek
:):)
Alex

Rano wita mnie miauknięciem na dzień dobry:) przychodzi się przywitać i dostojnym krokiem wraca do siebie:) Ona nawet bawi się z taką gracją, że trudno od niej wzrok oderwać.. Jest oazą spokoju, takim maleństwem o jakim zawsze marzyliśmy.. wczoraj zastanawialiśmy się, jak mogliśmy tak długo bez niej żyć..chyba całe życie na nią czekaliśmy..
dzięki Wam Alinka ma taki wspaniały domek!!!
Wygląda na szczęśliwego, i takim pewnie jest!
Nigdy ich nie zapomne, tej energii i radosci zycia, ktora oboje mieli w sobie caly czas
totalnie tym rozbraja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości