Alleluja i po Alleluju;)
Mam taki zajebisty humor ,ze nawet nie chce mi sie pisac tym bardziej ,ze po diabla rozpisywac sie o problemach i tym co wkurza . Takie najmilsze rzeczy to to ,ze pootwieraly mi sie wrzody na zoladku i lece na suchych bulkach i mleku ( bleeeeeeeeeeeeeee.....

) oraz ,ze panstwo wyp**** miski i budka z ogrodka .Postanowilam przeprowadzic czerede do budy TOZowskiej ale niestety Menel wpadl i rozgonil cale towarzystwo.ta szuja najwyrazniej uznala ,ze to jego teren .Nie rozumiem...tyle czasu minelo odkad stracil jajka a dalej taki terytorialny,bojowy a na dodatek znaczy teren .W kazdym razie przenioslam koty pod balkon tyle ,ze dalej od tych ogrodkowych . Kontakt z TymCoKotyŁapie okropny. Rozmawia sie z nim jak z dupa o polnocy ( powiedzonko mojej babci) .Albo facet przestal brac tableteczki albo mu zmienili bo jego zachowanie doprowadza mnie do szoku i nie wiem czy smiac sie czy plakac. Nie moge malowac .Norek wszystko kradnie cokolwiek da sie wziac w paszcze.A paszcze ma jak mlody rekin wiec duzo w nia miesci . Tak wiec kupilam troche koralikow i robie bizuterie .Pudelko z akcesoriami moge przynajmniej zaslonic przed jego pyskiem . Wizyta Dominiki przenicowala swiatopoglad Norka na obcych i uznal ,ze goscie sa fajni.Jak ktos odwiedza mnie to po jakims czasie Norek przychodzi obejrzec delikwenta;)Dominiko dzieki Ci kobieto!!!!!!!
Tak kociate witaja wiosenne powietrze:
A taka szparaga jest z Norka .nawiasem mowiac ogon ma dluzszy od Melkowego
A tu mozna podziwiac moja produkcje:-P
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=91903
Tylko nie krytykowac prosze moich wizji artystycznych;))))))