piotr568 pisze:Stare przysłowie pszczół mówi: Niech się wstydzi ten kto widzi![]()
![]()
![]()
Jak to dobrze, że jestem po 8 godzin dziennie przyssana do komputera

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piotr568 pisze:Stare przysłowie pszczół mówi: Niech się wstydzi ten kto widzi![]()
![]()
![]()
Kaprys2004 pisze:Kupię następujące towary z listy:
[...]
- ścierki do podłogi (ale niekoniecznie tylko do mycia podłóg)
[...]
Zofia&Sasza pisze:Zdecydowałam (po przeczytaniu kilku FIV-owych wątków), że Maguś nr 32 (czyli Mistofeles) zostanie z nami!
Jednak nie jestem gotowa na jego przyjęcie. Muszę najpierw osiatkować coś w rodzaju wnęki w moim mieszkaniu. Podjęłam już w tym celu stosowne kroki.
Tak że teraz kocisko poszukuje domu tymczasowego. Musi opuścić lecznice w przyszły weekend (pierwszy kwietniowy). Ile mi zajmie siatkowanie - nie mam pojęcia, czekam na odpowiedź w tej sprawie.
Ręczę głową nie tylko moją, ale i Frodzia, że gdyby DT (także płatny) się znalazł - odbiorę kocisko w terminie!
Anna_33 pisze:Na razie jestem coraz bardziej chora, do czwartku zamierzam cudownie ozdrowiec...
CoolCaty pisze:Anna_33 pisze:Na razie jestem coraz bardziej chora, do czwartku zamierzam cudownie ozdrowiec...
Witaj w klubieJa z gorączką, zapaleniem oskrzeli i brakiem siły mam taki sam zamiar jak Ty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Blue, Evilus, Google [Bot] i 379 gości