Koty u B.Wahl.cz.II.DT dla 4 kotek!!na juz!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 29, 2009 14:43

Butle są na wymianę: zawozi się do stacji lpg gaz pustą a kupuje pełną. U nas kosztuje toto 40-41zł
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Nie mar 29, 2009 14:54

Ja też mam kawałek wykładziny pcv, długi (6m), ale niestety wąski (70cm).
Może dałoby się zrobić z tego jakiś chodnik, albo przykryć najbardziej dziurawe miejsca.

memka

Od: Czw sty 18, 2007 22:10

Post » Nie mar 29, 2009 18:32

widziałam że na pierwszej stronie cześć deklaracji się pozmieniała na wpłaty-moje deklarowane pieniążki też już dawno poszły na konto fundacji Argos, pisałam to w wątku Jany-także jeśli można to proszę tu też o odznaczenie coby bałaganu nie było :)

mikrejsza

Od: Nie sty 20, 2008 13:14

Post » Nie mar 29, 2009 18:35

Jeśli chodzi o testy zrobione w Boguszycach, to ja wymieniłam koty, które przywiezione do mnie miały robione testy. Na miejscu zrobiłyśmy bardzo dużo testów (kilkanaście przy pierwszym zabieraniu kotów i 11 przy drugiej wizycie). Kazdy kto deklarował przyjęcie kotów wyłącznie ujemnych miał zrobione testy.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Nie mar 29, 2009 18:37

dziewczyny, ja tak czytam i trochę nie wiem :oops: mówicie, że tam nie ma wody bieżącej? to po co komu pierne rzeczy?

dowiozę do CC, co mi się uda... może jakieś cify i domestosy, bo to się przyda nie tylko teraz, ale i na zaś.
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Nie mar 29, 2009 18:44

kosmatypl pisze:Tak, dzwoniłyście do Kasi spod schroniska...
Kasi powiedziała, że nie może zabrać kotów dodatnich !

W końcu jak to jest ?

Oczywiście, że nie miały robionych, bo miały mieć zrobione na miejscu i KŚ miał zabrać tylko ujemne...

Brawo, dopawdy :evil:

A maocie pomysł, co zrobić, jeśli będą dodatnie ?

Juz mi ręce opadają od takich wypowiedzi. Po co z góry zakładać, że jest na pewno źle i że koty sa na pewno specjalnie nie zbadane? Jaki miałybysmy cel w wysyłaniu kotów dodatnich do osób deklarujących przyjęcie kotów wyłącznie ujemnych? No jaki?

Powtarzam: każdy kto deklarował przyjęcie kotów wyłącznie ujemnych- takie koty dostał! Po to robiłam testy w aucie! Koty były wynoszone z samochodu i segregowane. Tam gdzie miały pojechac wyłącznie ujemne - pojechały tylko takie!!!!
Ostatnio edytowano Nie mar 29, 2009 21:08 przez CoolCaty, łącznie edytowano 2 razy

CoolCaty

Post » Nie mar 29, 2009 19:00

Nie mowilysmy, ze nie ma wody) zastanawialysmy sie, czy jest.
Poza tym nawet gdyby jej nie bylo na miejscu., to jakos piora te rzeczy :-)
Na kuchennych zdjeciach widac kran,zlew, kuchenke i lodowke.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Nie mar 29, 2009 19:06

Jest tak jak mowi Caty, uwagi na temat jakie kto chce koty mialysmy wydrukowane.Przy kotach z Kociego Swiata, nie bylo uwag, poza tym, ze ma byc 6 plus Kosmaty. Dzwonilam z pola walki do KS i rozmawialysmy.
Mozecie mnie udusic, ale za nic nie pamietam, czy potwierdzalysmy zrobione testy, czy nie. Istnieje ryzyko, ze KS dostal koty bez testow.W koncu jechaly najpierw do kliniki.. Kudlaty na pewno testow nie mial, skoro jechal w kupie z reszta, to reszta prawdopodobnie tez nie..
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Nie mar 29, 2009 22:30

zapraszam do wątku Jańci i pomocy w szukaniu jej domku :lol:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=91087&start=0

CoolCaty

Post » Nie mar 29, 2009 22:38

mikrejsza pisze:widziałam że na pierwszej stronie cześć deklaracji się pozmieniała na wpłaty-moje deklarowane pieniążki też już dawno poszły na konto fundacji Argos, pisałam to w wątku Jany-także jeśli można to proszę tu też o odznaczenie coby bałaganu nie było :)

Moje deklarowane też już dawno przelane na konto Argosu.
Obrazek

zmorka

Od: Pt sie 08, 2008 0:05

Post » Pon mar 30, 2009 7:40

CoolCaty pisze:Juz mi ręce opadają od takich wypowiedzi. Po co z góry zakładać, że jest na pewno źle i że koty sa na pewno specjalnie nie zbadane?

ciach..

Powtarzam: każdy kto deklarował przyjęcie kotów wyłącznie ujemnych- takie koty dostał! Po to robiłam testy w aucie! Koty były wynoszone z samochodu i segregowane. Tam gdzie miały pojechac wyłącznie ujemne - pojechały tylko takie!!!!

Anna_33 pisze:Jest tak jak mowi Caty, uwagi na temat jakie kto chce koty mialysmy wydrukowane.Przy kotach z Kociego Swiata, nie bylo uwag, poza tym, ze ma byc 6 plus Kosmaty. Dzwonilam z pola walki do KS i rozmawialysmy.
Mozecie mnie udusic, ale za nic nie pamietam, czy potwierdzalysmy zrobione testy, czy nie. Istnieje ryzyko, ze KS dostal koty bez testow.W koncu jechaly najpierw do kliniki.. Kudlaty na pewno testow nie mial, skoro jechal w kupie z reszta, to reszta prawdopodobnie tez nie..

nie dość, że w końcu nie wiem czy miały czy nie miały, to jeszcze dostaję op...., że chcę wiedzić :twisted:

tak, jechały do kliniki, ale żeby klinika zrobiła testy musi wiedzić, że ma to zrobić - a otrzymałą informację, że wręcz przeciwnie - są po testach.

W moim przypadku to nie zwykła ciekawać, tylko elementarna uczciwość wobec stada moich kotów i potencjalnych adoptującyh...

Dla mnie w tym temacie EOT :D
Obrazek

kosmatypl

Od: Śro lut 13, 2008 14:39

Post » Pon mar 30, 2009 7:58

Kosmaty, ok, tylko o formę wypowiedzi chodzi.
Ja ze swojej strony nie wiem, które koty gdzie pojechały, bo siedziałam w aucie i robiłam testy. Wiem na 100%, ze długowłosy kot nie miał robionych testów.
Jeśli dzień przed wyjazdem nie było w wątku deklaracji, ze bierzecie koty wyłącznie ujemne, to testów zrobionych nie mają.
Jeśli było napisane, że koty wyłącznie ujemne, to mają testy zrobione.

CoolCaty

Post » Pon mar 30, 2009 8:03

jak już pisała wcześniej Coolcaty, deklaruję:

4-5 kocich posłanek - polar+ocieplacz+ortalion, ok.40*55cm, pierne

odpowiednik vitoparu - odsmradzacz

oraz

dwa wełniaczki-dywaniki ok.0,60-1,20m na podłogę lub pod zwierzaczki, też można je prać

kawałek solidnie impregnowanej tkaniny 1,40*2,20m, wzorek moro, jako narzuta na łóżko/kanapę, też do prania

mały jasiek + poszewki na niego
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon mar 30, 2009 10:56

Kupię następujące towary z listy:

- 3-4 szczotki ryzowe
- kije do szczotek (rozumiem, żeby można szorować pod sufitem?)
- 2 wiaderka plastikowe (takie w komplecie razem z mopem?)
- 2 plastykowe miski .....
- mop
- ścierki do podłogi (ale niekoniecznie tylko do mycia podłóg)
- zmywaczki gąbkowe i druciane.
- ręczniki papierowe.
- wory na śmieci
Ostatnio edytowano Pon mar 30, 2009 11:20 przez Kaprys2004, łącznie edytowano 2 razy

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon mar 30, 2009 11:13

Kaprys2004, weźcie trochę starych bawełnianych podkoszulek na ścierki, samymi mopami nie da rady sprzątać.
Zmywaczki gąbkowe i druciane.
Ręczniki papierowe.
Wory na śmieci ktoś deklarował, ale może wartoby częśc śmieci spalić na miejscu - jakiś płyn palny do polania?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

[poprzednia][następna]