Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kosmatypl pisze:Tak, dzwoniłyście do Kasi spod schroniska...
Kasi powiedziała, że nie może zabrać kotów dodatnich !
W końcu jak to jest ?
Oczywiście, że nie miały robionych, bo miały mieć zrobione na miejscu i KŚ miał zabrać tylko ujemne...
Brawo, dopawdy![]()
A maocie pomysł, co zrobić, jeśli będą dodatnie ?
mikrejsza pisze:widziałam że na pierwszej stronie cześć deklaracji się pozmieniała na wpłaty-moje deklarowane pieniążki też już dawno poszły na konto fundacji Argos, pisałam to w wątku Jany-także jeśli można to proszę tu też o odznaczenie coby bałaganu nie było
CoolCaty pisze:Juz mi ręce opadają od takich wypowiedzi. Po co z góry zakładać, że jest na pewno źle i że koty sa na pewno specjalnie nie zbadane?
ciach..
Powtarzam: każdy kto deklarował przyjęcie kotów wyłącznie ujemnych- takie koty dostał! Po to robiłam testy w aucie! Koty były wynoszone z samochodu i segregowane. Tam gdzie miały pojechac wyłącznie ujemne - pojechały tylko takie!!!!
Anna_33 pisze:Jest tak jak mowi Caty, uwagi na temat jakie kto chce koty mialysmy wydrukowane.Przy kotach z Kociego Swiata, nie bylo uwag, poza tym, ze ma byc 6 plus Kosmaty. Dzwonilam z pola walki do KS i rozmawialysmy.
Mozecie mnie udusic, ale za nic nie pamietam, czy potwierdzalysmy zrobione testy, czy nie. Istnieje ryzyko, ze KS dostal koty bez testow.W koncu jechaly najpierw do kliniki.. Kudlaty na pewno testow nie mial, skoro jechal w kupie z reszta, to reszta prawdopodobnie tez nie..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 155 gości