Mój ukochany Jerzyk pobiegł do Anielki...['] Śpij kochanie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 24, 2009 7:43

Asiu-co słychac u Was??????
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto mar 24, 2009 8:15

Petka-P1 pisze:mam jeszcze cudnego Planetę

wkleję tutaj....nie pamiętam czy miał swój wątek, czy był na wątku Wolanda :oops:

Obrazek

no u Wolanda byl.
Ale Kasiu, tu jest watek siersciuchow Joasi, przy okazji watku Kelly tak zostalo :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=76043&highlight=

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Wto mar 24, 2009 9:19

Tak, Planetka jest u Kelly :)

A jesli chodzi o Jerzyka, to... obserwuje go. Kuracja antybiotykowa juz zakonczona. Wyrazna bolesnosc nie pojawila sie od czasu Twojej wizyty, Kasiu. Ale klopoty z apetytem sie pojawiaja znowu :( Na czas pracy zamykam go w sypialni, bo musze sprawdzac bilans plynow. Z miseczki znika troche suchego RC renal (karma nerkowa), natomiast mokre zostaje w calosci (nawet ulubiony kurczak z dynia 8O ), Jerzyk nawet karmiony reka odmawia mokrego zjedzenia:( Wet mowi, ze najwazniejsze jest iz Jerzyna w ogole je i tej wersji sie trzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musze sprawdzic w ksiazeczce termin kolejnych badan kontrolnych (ostatnio wszystko mi sie "kreci"- czasu permanentnie brakuje :roll: )..., wierze, ze znowu beda dobre (jak na stan nerek mojego Płomyczka)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sciskamy wszystkie Kochane Cioteczki i tradycyjnie upraszamy o kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto mar 24, 2009 9:31

Kciuki sa mocne.....
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Wto mar 24, 2009 10:38

Bardzo mocne.

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Wto mar 24, 2009 10:50

Asiu kciuki to cały czas trzymamy. Za Jerzyka i wszystkie Twoje futerka.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro mar 25, 2009 10:59

Wczoraj, podczas mojej nieobecnosci, Jerzyk zjadl wszystko, co mu zostawilam w miseczce :dance: :dance2: Wielkie, wielkie, wielkie to dla mnie szczescie i spiesze podzielic sie nim z Wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Śro mar 25, 2009 11:02

No ucieszyłam się na maksa z dzisiejszych wieści. Tak Trzymaj Jerzyku! :D
fufu

Post » Śro mar 25, 2009 16:08

Oby tak dalej.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro mar 25, 2009 16:48

dalej trzymamy mocno kciuki, bo te forumowe pomagają :wink:
ObrazekObrazek

batumi

Od: Śro lut 04, 2009 11:31

Post » Śro mar 25, 2009 19:50

jerzykowka pisze:Wczoraj, podczas mojej nieobecnosci, Jerzyk zjadl wszystko, co mu zostawilam w miseczce :dance: :dance2:

Jerzol, wiedziałam, że równy z ciebie chłop. Tak trzymaj! :lol:

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Sob mar 28, 2009 9:57

Kochane Cioteczki, u Jerzyka nastapil rozkwit sil witalnych :D On sie czuje znakomicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skad wiem? Ha... Moja malutka PiPi wlasnie rozpoczela rujkowanie, a co za tym idzie spiewy przerozne :wink: Wczoraj wieczorem jednak spiew osiagnal jakies dziwne rejestry... Zaniepokojona rzucilam sie na schody i pobieglam do kuchni, skad dochodzily te dziwne dzwieki. I co sie okazalo? Kastrat Jerzyna mietosil malenka PiPi 8O :twisted: 8O Przerwalam te mizianki, ale wlasciwie to sie nawet ucieszylam - jesli chlopak ma wiosne w sercu, to znaczy, ze choroba w tej chwili nie meczy go bardzo :wink:
Taka u nas Sodomia i Gomoria panuje :mrgreen: Kiedy zacznie sie Sodoma i Gomora, to sie wyprowadze :wink:
Sciskam Was wiosennie :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Sob mar 28, 2009 10:03

I ja Was ściskam -Joasiu!!!
Jerzolek może wreszcie lepiej sie poczuł-to i wiosna mu do serduszka zapukała :lol:
Ciesze sie bardzo,że zaczął jeść lepiej-ja swoim kociastym posiałam kocią trawkę-żrą ją jak opętane,a i apetyt im sie znacznie poprawił.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob mar 28, 2009 10:23

ogromnie się cieszę, że Jerzyk czuje wiosnę w sercu...
Kochany koteczku z ciciocią Etką niedługo będziemy
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob mar 28, 2009 10:51

Romeo z tego Jerzolka, Romeo :smiech3:

ale faktycznie wiosna idzie bo mój równie wykastrowany farinelli Lucjano jak to ładnie napisałaś "miętosił" namiętnie poduszkę :roll: nawet nie przerywałam mu tej schadzki - jak się chłopak dobrze bawi 8)

Asiu ale to tez świadczy o Pipi jaki ma wpływ na facetów :lol:
żaden się nie oprze :D

Ściskamy Was Kochani
Sodomnio i Gomorio :smiech3:
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

[poprzednia][następna]