A Misia znowu bierze kapiel w fontannie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szczęsciara. Moje biorą tylko pod kranem w zlewie kuchennymJa-Ba pisze:Udało sie![]()
A Misia znowu bierze kapiel w fontannie
iza71koty pisze:Szczęsciara. Moje biorą tylko pod kranem w zlewie kuchennymJa-Ba pisze:Udało sie![]()
A Misia znowu bierze kapiel w fontannieJa-Ba a co z tymi tabletkami? Masz po nich fazę? Czy głupawkę?No nie żartuj sobie
Bo ja jak widzisz czasem mam bez żadnych tabletek.
iza71koty pisze:Zmieniłam Banerek na wiosenny. Na tamtym pisze ze idzie sroga zima i ilość kociaków się nie zgadza.
Dzięki Aguś. Moze by Nam coś ładnego nowego zrobili z aktualną ilością?Taki wiesz żeby się rzucał ładnie w oczy jak wszystkie do tej pory.Ja najbardziej to lubię te ze zdjęciami. Jak jest kilka a potem dużo. Mamy na 1 stronie ładne zdjęcia. Może Dziewczyny coś fajnego wymyślą?nifredil pisze:iza71koty pisze:Zmieniłam Banerek na wiosenny. Na tamtym pisze ze idzie sroga zima i ilość kociaków się nie zgadza.
napisałam na wątku banerkowym na Koci-łapci prośbę o zmianę, zmianę obrazka czy treści w nim chyba musi zrobić ten kto robił..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, MruczkiRządzą, puszatek i 329 gości