Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Masz rację Ja-Ba. Jesteś mi wielkim pokrzepieniem. Myślę że wystawię go za 100 zł i zobaczę co się będzie działo. Jak sądzisz???Ja-Ba pisze:Izo
jeśli chcesz ten obraz wystawić na bazarku to proponuję żebyś wystawiła go z taką ceną, jaka to TY uważasz za własciwą.
Nie musisz się bać że bedzie za wysoka, nic nie ryzykujesz. W końcu - najwyżej nikt nie kupi. Decydujesz się na ta sprzedaz żeby osiągnąć konkretny efekt czyli znacznie poprawić Twoje obecne finanse. Oddawanie go za cene która tak naprawdę nic nie zmieni, nie bedzie żadną poprawą - nie ma żadnego sensu.
Weszłam dopiero zaraz będę patrzećJa-Ba pisze:Iza, widzę że na twoim bazarku niezły ring się robi....![]()
Wioruś wiem ze się martwisz. Wiem że trochę szkoda. Mam w domu obrazy Mamy. One mi wystarczą sa ze mną bardzo długo już.Ten obraz wisiał w mojej altance na działce. Wczoraj go zabrałam bo jak byłam tam karmić kociaki to podjęłam taką decyzję. Trudną ale nie szkodzi. W domu mam obrazy oprawione przez Męża.No wiadomo zeby zaoszczędzić. Mam do nich wielki sentyment i ich nie oddam ża żadne skarby.Zwłaszcza dwa które juz przywiozłam z domu Mamy po jej śmierci. Znam jeden z tych obrazów od dziecka.Wstawiałam Wam go. To taki obraz z kobietą. Za nic go nie oddam. Ale ten chcę wystawić. Jest bardzo ładny. I chcę żeby Kogoś cieszył. U mnie i tak juz nie ma miejsca na ścianach.Twoje Bazarki zawsze są cudne. Sama niewiem czemu ten idzie kiepsko.Jeśli chodzi o malowanie to przecież wiesz że bardzo bym chciała. Mam nadzieję że za jakiś czas to się staniewiora pisze:a moim skoromnym zdaniem pozwole sobie zaznaczyc ze
pani mama juz niestety nieczego nie namaluje dlatego bardzo by bylo przykro stracic tak drogocenna pamiatke![]()
skolei pani pani Izo jeszcze sie w zyciu wszystko moze pozmieniac tak ze i pieniadze na malowanie beda-niech pani nie zaluje swoich obrazow bo naprawde sa piekne![]()
ale oczywiscie ostateczna decyzja nalezy do pani
wiora pisze:ojoj nie odbrze ze Ogonek chory![]()
co do Partyka to wydaje mi sie ze wszystko jest z nim okej tylko ma foche i unika pani bo moze sobie mysli ze znow go pani zabierze a skoro jedzonko wyjedzone to sklaniam sie bardziej ku tej opcji
zwierzaki sa bardzo pamietliwe a najbardziej to boli mnie to ze nie mozna im przetlumaczyc ze to dla ich dobra i dla ich zdrowia![]()
niech sie pani nie martwi napewno jest z nim okej
Wiora Bardzo mi przykrowiora pisze:widzisz Jaba tobie kot sika po wszystkim a mnie Karolina przed chwila rozwalila przenosny twardy dysk na ktorym mialam pozapisywane zdjecia i filmy no i wszystko szlag trafil-(a mialam od wczoraj zaczac zgrywac na plyty)![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi i 215 gości