bo po kastarcji na pewno sie uspokoi.
No i ciekawe jakie wyniki będą...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:Mam pytanie - czy Puchatkowo prowadzi jakieś statystyki? Np. ile kotów w danym miesiącu zostało przyjętych do DT, w tym ile zostało kupionych, w tym ile kupionych na Allegro...
Jana pisze:Jana pisze:Mam pytanie - czy Puchatkowo prowadzi jakieś statystyki? Np. ile kotów w danym miesiącu zostało przyjętych do DT, w tym ile zostało kupionych, w tym ile kupionych na Allegro...
Ponawiam pytanie
Aniada pisze:Mirabella, domagasz się czarnej lub białej odpowiedzi, a takowych nie ma
Jana pisze:Ja pytam tylko czy zbieracie te dane, a nie jakie one są.
Do czego? Choćby żeby zobaczyć jakie są proporcje (np. wykup vs. leczenie), jakie ceny kotów, żeby sprawdzić po pewnym czasie, czy ta sama osoba nie sprzedaje na Allegro kolejnych kotów "z powodu wyjazdu albo alergii" etc.
Może zróbcie sobie takie rozeznanie dziewczyny, bo czasem podsumowania dają wiedzę, która tak na co dzień umyka.
gayae pisze:Jana pisze:Ja pytam tylko czy zbieracie te dane, a nie jakie one są.
Do czego? Choćby żeby zobaczyć jakie są proporcje (np. wykup vs. leczenie), jakie ceny kotów, żeby sprawdzić po pewnym czasie, czy ta sama osoba nie sprzedaje na Allegro kolejnych kotów "z powodu wyjazdu albo alergii" etc.
Może zróbcie sobie takie rozeznanie dziewczyny, bo czasem podsumowania dają wiedzę, która tak na co dzień umyka.
ponieważ Jana ma trochę racji,wydaje mi się że wystarczy w funduszu Puchatkowa na liście z pierwszej strony dopisac u beneficjentów na co poszły pieniądze-wykup czy leczenie,a ponieważ staram się na bierząco czytac wątki jestem pewna że wynik będzie zaskakujący dla oponentów,bo wydaje mi się że gros funduszy poszło jednak na leczenie
Sabeena_ pisze:Tak, Ufok jest po kastracji.
Jedyny nie ciachniety kot u Zirrael to Khali.
MariaD pisze:Sabeena_ pisze:Tak, Ufok jest po kastracji.
Jedyny nie ciachniety kot u Zirrael to Khali.
Przepraszam powinnam zirrael pytać![]()
A zapytałam, bo świeżo przywieziony i gotów do adopcji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości